В Університеті закінчила роботу експертна група з акредитаційної експертизи освітньої програми «Деревообробні та меблеві технологій» ОС «Бакалавр» (з використанням технічних засобів відеозв’язку)

21 травня 2020 року

   З 18 по 20 травня в ННІ Лісового і садово-паркового господарства працювала експертна група з акредитації освітньої програми «Деревообробні та меблеві технології» ОС «Бакалавр» за спеціальністю 187 «Деревообробні та меблеві технології». Проведення акредитаційної експертизи відбувалося з використанням онлайн платформи відеозв'язку Zoom без фізичної присутності експертів в університеті. Для роботи експертної комісії були створені необхідні умови для всебічного ознайомлення з освітнім середовищем в межах ОП з метою уточнення фактів, вказаних у відомостях самооцінювання й опитування усіх задіяних в реалізації освітньої програми сторін та діяльності закладу вищої освіти.

  Експертна комісія, до складу якої увійшли: Маєвський Володимир Олександрович, керівник експертної групи, д.т.н., професор (Національний лісотехнічний університет); Бойко Сергій Васильович, к.т.н., доцент (Національний університет «Чернігівська політехніка»); Козел Мар’яна Олегівна, здобувач вищої освіти (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки) – в онлайн режимі ознайомилися з матеріально-технічною базою Національного університету біоресурсів і природокористування України, зокрема кафедри технологій та дизайну виробів з деревини (яка є випусковою кафедрою за ОП), навчально-методичним забезпеченням, процедурами організації навчального процесу та управлінської діяльності, а також провели 9 зустрічей зі стейкхолдерами (студентами, роботодавцями та науково-педагогічними працівниками) та адміністрацією університету.

   Для ознайомлення із додатковими документами, які не розміщені у відкритому доступі на офіційному сайті, відповідно до методичних рекомендацій відділу акредитації Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти для експертів був наданий доступ до сховища зі сканкопіями та електронними версіями необхідних документів. Крім того, під час відеозустрічей демонструвалися відповідні оригінали документів. Всі заплановані зустрічі відбулися успішно, а можливості платформ відеозв'зку надали експертам змогу отримати відповіді на всі питання щодо організації навчання за спеціальністю «187 Деревообробні та меблеві технології».

                                         

Щиро дякуємо усім студентам, роботодавцям, викладачам, адміністрації університету за участь у процесі акредитації!

  Програма онлайн-візиту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook