Команда м. Києва – серед переможців олімпіади зі спортивного програмування у м. Харкові!

14 травня 2020 року

Підготовка до міжнародних змагань зі спортивного програмування ІСРС-2020, у зв’язку з перенесенням на 5 вересня 2020 року, відбулась проведенням XVII чемпіонату зі спортивного програмування, який був організований онлайн 10 травня 2020 року (м. Харків). Для розв’язання учасникам було надано 18 задач. Кількість команд шкільного дивізіону – 174. Кількість команд студентського дивізіону – 260.

Місто Київ і Київська область були представлені сильними спортивними командами університетів, шкіл і ліцеїв. Серед них команда КНУ ім. Т. Шевченка «SLOZNO». Учасники команди – представники факультету комп'ютерних наук та кібернетики: Сидоренко Нікіта, Тичковський Олексій, Нижник Борис.  

Серед студентського дивізіону команда «SLOZNO» посіла сьоме місце та отримала диплом Першого ступеня.

 

Крім того, у номінації «Першокурсники» були відмічені дві команди м. Києва:

  • Команда КНУ ім. Т. Шевченка «SLOZNO» - 14 вирішених задач.
  • Команда УФМЛ КНУ ім. Т. Шевченка «0 GB RAM» - 13 вирішених задач.

Учасники команди висловили свою думку відносно проведення змагань у режимі онлайн: «Нам справді сподобалось брати участь у турнірі. Ми вважаємо такі заходи важливими в якості тренування перед ICPC.

В цьому році ми поступилися місцем деяким командам з КНУ та інших університетів, тому будемо старатися показати кращий результат в майбутньому.
Усім командам радимо не пропускати всілякі контести з програмування і працювати над своїми вміннями на практиці в конкуренції з командами інших університетів».

Ускладнений воркспейс команди має такий вигляд:

PS. Технічне забезпечення участі команди в змаганнях зі спортивного програмування також є вагомим чинником у досягненні високих результатів!

 

Силантьєв С.О., доцент кафедри
інформаційних систем і технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook