Карантин – це виклик для кожного з нас і НУБіП України його прийняв

13 травня 2020 року

         Звісно спочатку було дуже важко звикнути до занять онлайн та виконання письмових робіт на комп’ютері, але ми здолали всі труднощі. Викладачі одразу ж пояснили у якому форматі ми будемо працювати, як здавати модульні контрольні та інші письмові та лабораторні роботи, онлайн лекції проводились зрозуміло. Викладачі з розумінням ставляться до студентів і ,якщо є якісь нерозуміння щодо виконання роботи, люб’язно і чітко все пояснюють. Якщо виникають ще питання, то можуть пояснити все у індивідуальному форматі або через старосту.

Elearn працює добре, також ми користуємося груповими електронними поштами, куди нам присилають завдання, а потім ми відсилаємо у відповідь уже виконані. Zoom, Viber та Skype – стали нашими найкращими друзями на час карантину.

Також  хочу розповісти про предмет «Інструментальні методи аналізу». Всі завдання викладені в доступній формі, Патика Тетяна Іванівна зв’язалась зі студентами та все докладно роз’яснила , аби потім не було непорозумінь. Для виконання робіт було дано певний час. З дедлайном усі впорались, адже Тетяна Іванівна врахувала, що у нас багато інших предметів і кожен зі своїм обмеженням у часі. Зараз ми вже виконуємо наступні поставлені задачі та з нетерпінням чекаємо сесії.

Колосальний досвід отримали всі на карантині. Навіть ті, хто не вмів працювати на комп’ютері – навчились. Надіємось, що самоізоляція скоро закінчиться і ми всі знову підемо навчатись до улюбленого НУБіПу та отриманий досвід залишиться з нами назавжди.

Владислава Наговіцина

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook