Приймальна комісія: підготовка до II туру Всеукраїнських олімпіад та зміни щодо реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ

7 травня 2020 року
     6 травня 2020 р. під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулось засідання Приймальної комісії НУБіП України. Відкриваючи засідання, очільник зауважив, що незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію в країні та ускладнені умови роботи, університет має продовжувати ефективно працювати і докласти всіх зусиль для якісної організації та проведення вступної кампанії.

     Відповідальний секретар Приймальної комісії Лариса Коропець доповіла про стан підготовки до другого дистанційного туру Олімпіади, який буде проведено на платформі Оlympys із здійсненням контролю за виконанням завдань учасниками з використанням електронних ресурсів Zoom, Cisco Webex Meeting тощо.

     Друге питання порядку денного стосувалося скасування додаткового фахового вступного випробування для вступників на програми підготовки фахівців ОС «Магістр», які вступають на основі ступеня вищої освіти, здобутого за іншою спеціальністю. Необхідність розгляду даного питання була обумовлена набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення освітньої діяльності у сфері вищої освіти», яким внесено зміни у цій частині до Закону України «Про вищу освіту». У зв’язку з цим, Приймальною комісією було прийнято рішення скасувати додаткові фахові вступні випробування і внести зміни до Правил прийому НУБіП України.

     Також були розглянуті й інші питання, що стосувалися змін порядку та термінів проведення реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ.

Лариса Коропець,
відповідальний секретар приймальної комісії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook