Практичні поради для вступу в магістратуру

29 квітня 2020 року

 Ви вирішуєте чи потрібно опанувати нову спеціальність?

 

Ми запрошуємо Вас до вступу в магістратуру за спеціальністю

073 «Менеджмент» на сучасну освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

 

 

Форма навчання – очна (денна) або заочна (без відриву від виробництва).

 

Існує два основних способи для вступу до магістратури на освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

 

Перший спосіб: Подати результати зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови і складати звичайні вступні випробування в університеті:

  • Цей спосіб підходить для вступу, як на держзамовлення так і на контракт вступникам із дипломом бакалавра, спеціаліста чи магістра.

 

Другий спосіб: На вибір вступника, він може подати результат єдиного вступного іспиту або скласти вступний іспит в університеті (це стосується іноземної мови, ЄВІ) і відповідно здати інші необхідні фахові випробування.

  • Цей спосіб підходить для вступників з дипломом магістра, які планують вступати на контракт (розд. 7, п. 4.2 та розд. 8, п. 13 «Правила прийому в 2020 році»)


З особливості подання документів та термінами вступної кампанії Ви можете ознайомитися на сайті https://nubip.edu.ua в розділі «Вступнику»

 

«Правила прийому в 2020 році»
 

Програми вступних випробувань для здобуття освітнього ступеня "Магістр" освітня програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»
 

Віталій Гаврилюк,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook