Студентами ОП «Адміністративний менеджмент» пройдено іспит з "Планування та організації підприємства", що є обов'язковим курсом Міжнародної магістерської програми МВА

24 квітня 2020 року
факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

23 квітня 2020 року в дистанційному режимі студенти магістерської програми «Адміністративний менеджмент» здали іспит з дисципліни «Планування та організація підприємства», що входить до переліку обов'язкових дисциплін Міжнародного магістерського курсу МВА.

Іспит приймали доценти кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Коваленко Наталія Олександрівна та Файчук Олександр Михайлович.

  

Іспиту передував напружений захист індивідуальних проєктів, які були створені студентами в групах, і стосувалися питань економічного розвитку реальних підприємств. Детальні розрахунки показали, що студенти в повній мірі опанували методи розрахунків маржинальних доходів і питання прийняття управлінських рішень.

Безпосередньо сам іспит було проведено на базі навчального порталу НУБіП України з використання електронних навчальних курсів «Elearn». Проведення іспиту на основі «Elearn» було новим досвідом для викладачів і студентів, але технічно все пройшло на вищому рівні.

 

Студенти були організовані, почали іспит вчасно і засвоїли вивчений матеріал на високому рівні. А це вкотре підтверджує, що майбутні магістри правильно вибрали фах управлінця!

 

І в якості заключного етапу співпраці студентів і викладачів відбулася співбесіда, яка підтвердила рівень знань студентів, - адже живе спілкування дає можливість студенту більше розкритися і донести свою особисту думку та позицію викладачу.

Бажаємо студентам успішного завершення сесії і цікавого подальшого навчання!

Наталія Коваленко,

доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД,

координатор Міжнародного магістерського курсу МВА 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook