Студенти ННІ неперервної освіти та туризму спеціальності "Туризм" – активні учасники інтернет-конференції

19 квітня 2020 року

 

 

     16 квітня на гуманітарно-педагогічному факультеті за участі декана Василя Шинкарука та за організаційного сприяння завідувача кафедри Сергія Білана відбулася планова студентська науково-практична інтернет-конференція «Український конституціоналізм: історія і сучасність», присвячена 310-й річниці створення «Пактів і Конституції вольностей Війська Запорозького», основним автором яких є гетьман у вигнанні Пилип Орлик (1710–1742). яка проходила у он-лайн режимі на платформі Zoom.
 
   Активними учасниками конференції стали і студенти навчально-наукового інституту неперервної освіти та туризму.  
   Зокрема, у 1 групі 2 курсу спеціальності «Туризм» з 20 осіб 14 подали тези доповідей на конференцію, у 2 групі 2 курсу спеціальності «Туризм» з 17 студентів з 12 подали тези на конференцію.
   Одними з кращих спікерів виявились Нестерук Владислав з доповіддю «Конституція Пилипа Орлика в оцінках істориків» (Науковий керівник – доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Кравченко Н.Б.).


     Хилюк Аміни з доповіддю «Головні наративи історичної пам’яті» (Науковий керівник – доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Кравченко Н.Б.).

     Краснопольська Сабріна з доповіддю «Пилип Орлик на туристичній мапі України і світу» (Науковий керівник – доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Кравченко Н.Б.).


      Дранко Ірина
з доповіддю «Руська Правда» - джерело історії та правової системи Русі» (Науковий керівник – доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Лановюк Л.П.)

     Студенти залишили цікаві відгуки про захід: «цікаво, щось нове для нас» (Бованенко Анна), «кожному варто спробувати, це крутий досвід» (Дранко Ірина), «переборюєш усі страхи» (Хилюк Аміна), «було класно і пізнавально» ( Городна Анна), «присутність ректора – показник актуальності теми, яку обговорювали» (Гонтарюк Тетяна) та висловили побажання влаштовувати такі заходи якомога частіше.
   Власне, така нагода не за горами: 29 квітня для студентів спеціальності «Туризм» в рамках роботи студентського наукового гуртка «Історія України. Історія рідного краю. Історія родини» (Науковий керівник – Кравченко Н.Б.) планується конференція «Туристичними стежками рідного краю», а 14-15 травня кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук буде проведена ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Україна-Польща: стратегічне партнерство в системі геополітичних координат» - і це нагода знову заявити про себе як про тих, хто прагне досягати справді якісних та професійних результатів у навчанні.

Кравченко Н.Б., доцент кафедри
міжнародних відносин і суспільних наук

  

    

  

   

     

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook