Весняні турботи у студентському містечку – облагородження територій та наведення ладу!

20 квітня 2020 року
     З початком весняного періоду студентське містечко все більше дбає про благоустрій території. Напередодні Великодніх та травневих свят завідувачі гуртожитками спільно з персоналом облагороджують клумби, проводять висадку кущів, квітів. Наводять лад на прилеглій ділянці: розчищають тротуарні доріжки, прибирають сміття, загрібають листя на газонах, білять бордюри.

  

     Хоч цього року, у традиційному облагородженню та озелененню територій гуртожитків, і не беруть активної участі основні мешканці – студенти, через запровадження загальнонаціонального карантину – але лад буде наведено та гуртожитки зустрінуть своїх жителів чистими, охайними, з оформленими клумбами та висадженими квітами!
     Велику увагу приділяємо території між 3 та 8 гуртожитками. Вирівняли ділянку, вилучали зайве каміння і розрівняли завезений ґрунт, тощо. На цій території планується площадка з красивим озелененням для відпочинку студентів. Вчора завідувачі гуртожитків № 2, 3, 8 з працівниками гуртожитків, дирекції студентського містечка спільно із співробітниками з ботанічного саду висадили туї та кущі. Приємно відмітити, що до облаштування зеленої зони долучилися навіть найменші мешканці гуртожитку. Також на допомогу прийшов директор ННЦ міжнародної діяльності із студентами-іноземцями, які проживають у ближніх гуртожитках. На часі висадка дерев, серед яких каштани і оформленні газону. Усі ці дерева та кущі відтепер будуть прикрашати територію студентського кампусу.

     За результатами зробленої роботи і завдяки підтримці ректорату з’явилася нова зелена експозиція, яка і надалі буде вдосконалюватися та тішитиме око студентів та працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України!

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook