Поради вступникам 2020 від першокурсниці Наталії Білодід

15 квітня 2020 року

Карантин вніс свої корективи у плани вступників. Замість звичайного буденного ритму "школа-репетитор-ЗНО/уроки", школярам доводиться багато працювати самостійно.

Звісно ж під час карантину готуватися до ЗНО складніше. Проте точно відомо, що унікальний шанс додатково отримати 20 балів до сертифікатів ЗНО і суттєво підвищити шанси вступників 2020 навчатися за держзамовленням дає предметна Олімпіада НУБіП. До речі, до завершення І-го туру Всеукраїнської предметної олімпіади залишається кілька днів. Поспішайте і не втратьте свій час, додає першокурсниця Наталія Білодід, яка навчається на факультеті землевпорядкування.

– Розкажи про себе.
– Я з Чернігівської області, із звичайного мальовничого села Гурбинці. Навчаюся на першому курсі факультету землевпорядкування. Люблю грати у волейбол. Продовжую займатися ним і в університеті.

– Наталія, чому саме обрали НУБіП України? І чому спеціальність Геодезія та землеустрій?
– Про НУБіП, я знала давно. Саме тут, вже майже п'ять років, навчається мій старший брат. Він багато чого мені розповідав, і я теж мріяла про таке крутяцьке студентське життя! Остаточним у виборі професії стали предмети, з яких я складала ЗНО. Мені завжди подобалася математика та географія, можливо й через це обрала для себе факультет землевпорядкування і спеціальність "Геодезія та землеустрій". І ні краплі не жалію про свій вибір! А майбутнім вступникам хочу побажати поспішати взяти участь в Олімпіаді, і Вам пощастить опинитися у числі перших списку на бюджет.

– Подобається навчатися? Що можеш порадити майбутнім абітурієнтам?
– Майбутнім вступникам побажала б, мабуть, більше впевненості, не боятися пізнавати щось нове, і ні за яких умов не зраджувати своїм відчуттям.

 

Розмову провела Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook