Про підсумки футзального сезону 2019-2020 року чоловічої студентської збірної НУБіП України

8 квітня 2020 року
     Неочікувано завершився футзальний сезон у Чемпіонаті м. Києва серед чоловічих студентських команд столичних ЗВО. Впровадження карантину не дало змоги провести всі заплановані матчі у другому колі Чемпіонату.

     Наші хлопці зіграли чотири гри замість семи. Два матчі з КНУ ім Т. Шевченка і ІНТЕР ЄУ збірна НУБіП України записала до свого активу, а у двох поєдинках поступилася лідерам групи НПУ ім. М. Драгоманова і Авіатору (НАУ). Не вдалося помірятися силами з КНТЕУ, ТНУ ім. В.І. Вернадського та НУФВСУ, але, безперечно, ми мали всі шанси на перемогу у цих матчах, адже у першому колі змагань внічию зіграли лише з КНТЕУ, а у останніх двох команд виграли.

     Після чотирьох зіграних матчів другого кола збірна НУБіП України впевнено розташувалася на четвертій сходинці групи А, маючи 17 залікових очок. Календар був сприятливий, і за умови перемог у трьох останніх іграх, наші хлопці пересунулися б на третю сходинку турнірної таблиці, що означало б вихід до плей-офф і можливість боротьби за чемпіонство. На превеликий жаль, із-за ситуації, що склалася у світі та країні, Чемпіонат був достроково завершений, і за регламентом в такій ситуації у підсумковій таблиці Чемпіонату команди розташовуються згідно кращого коефіцієнту. Таким чином чоловіча збірна НУБіП України з футзалу посіла сьоме місце у Чемпіонаті м. Києва серед серед 16-ти студентських столичних команд ЗВО.

  

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook