Дистанційне засідання кафедри рослинництва на платформі Cisco Webex Meeting

3 квітня 2020 року

 

На сьогодні майже мільярд людей по всьому світу змушені не покидати власні домівки, щоб запобігти поширенню коронавірусу. Однак не дивлячись на існуючий карантин наше життя не повинно зупинятися. Для викладачів вищої школи самоізоляція певною мірою нагода попрацювати на себе, удосконалити свої електронні курси, примножити наукові та навчально-методичні розробки, самовдосконалитися у професійному плані.

Незважаючи на значну віддаленість один від одного співробітники кафедри рослинництва активно працюють у дистанційному режимі не тільки зі студентами, дипломниками, аспірантами, а й проводять засідання кафедри он-лайн.

На одному з таких засідань, яке відбулося 02.04.2020 року на платформі Cisco Webex Meeting, розглянули ряд важливих питань, зокрема щодо захисту бакалаврських робіт та активізації роботи з дипломниками. Не оминули увагою формат роботи зі студентами, здачу модулів та можливу форму проведення залікової та іспитової сесій. Слушним було й підняття проблеми доздачі заборгованості студентами, особливо агрономами 4 курсу.

Особливу стурбованість викликало питання проведення посівної кампанії 2020, адже на часі закупівля посівного матеріалу та засобів захисту рослин, з якими через карантин можуть виникнути проблеми.

Жваве обговорення викликало ряд інших питань, зокрема дистанційного проведення навчально-ознайомчих практик, ефективності роботи на платформах Elearn, Cisko та ZOOM, оновлення сайту кафедри.

Отже карантин не привід залишатися осторонь суспільного життя і робота кафедри успішно продовжується.

 

Наталія Новицька, Анатолій Юник

доценти кафедри рослинництва

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook