Проголосуйте за Анну Куцан, учасницю конкурсу «Міс фото ФАСК 2020», гравчиню збірної НУБіП України з футзалу

3 квітня 2020 року
     Вже вчетверте, навесні, футбольна асоціація студентів міста Києва разом з ТМ «Pariмatch» проводять конкурс краси «Міс фото ФАСК», в якому приймають участь представниці команд вищої жіночої студентської ліги міста Києва з футзалу.

     В цьому році представницею нашого університету на конкурсі стала гравець збірної НУБіП України з футзалу, справжня красуня, студентка четвертого курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів, Анна Куцан. Вона народилася в мальовничому містечку Баранівка, що на Житомирщині і з самого дитинства полюбляла займатися командними видами спорту, не пропускаючи жодних змагань за рідну школу. Вже навчаючись в університеті захопилася футзалом і долучилась до дружньої і завзятої команди – збірної НУБіП України з футзалу. Аня завжди усміхнена, життєрадісна і відповідальна дівчина, успішна в навчанні та спорті, захоплюється «Петриківським розписом» і фотографуванням.

 

     Щороку представниці НУБіП України складають гідну конкуренцію суперницям, займаючи призові місця на конкурсі «Міс фото ФАСК», та жодного разу нам не вдавалося стати переможцями. Сподіваємось, що за підтримки нашого університету та шарму Анни Куцан, ми здобудемо таку бажану корону «Міс фото ФАСК – 2020»!

     Віддати свій голос за Анну можна за посиланням https://is.gd/R48fic або на сайті ФАСК (в розділі «конкурс міс фото ФАСК 2020»).


Результати голосування будуть оприлюднені 20 квітня 2020 року.

 

Олена Отрошко,
керівник жіночої збірної НУБіП України з футзалу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook