Запрошуємо до участі у віртуальної виставці «Вернісаж талантів НУБіП. Весну 2020 не зупинити»

27 березня 2020 року

  Запрошуємо до участі у віртуальній виставці творчих робіт (картин) “Вернісаж талантів НУБіП. Весну 2020 не зупинити”, фото картин та інформацію про їх авторів надсилайте з 28 березня по 3 квітня 2020 р. на електронну адресу [email protected], а вже 3 квітня ми покажемо всі надіслані картини та розкажемо про їх авторів.
  «Хороша картина здатна творити чудеса. Вона дарує настрій, змушує забути про буденні проблеми і негаразди, постачає новою інформацією та просто забезпечує прекрасне проведення часу милуючись нею, відкриваючи світ художника. Якщо ви знаєте, що весну не зупинити, долучайтеся до віртуальної виставки “Вернісаж талантів НУБіП. Весну 2020 не зупинити” . Цей віртуальний проект має мистецьку і культурно-просвітницьку терапевтичну місію та допоможе не втрачати оптимізму. Адже кожен з нас зацікавлений, аби українців знали як дружню і високодуховну націю» – ділиться своїми враженнями художниця Вероніка Чекалюк.

 

   Тож не баріться, фотографуйте власні картини та надсилайте їх нам на електронну адресу [email protected] до 3 квітня 2020 р., і ми зможемо разом з вами наповнити душі людей світлом, добрими надіями та любов’ю, що так необхідні нам у цей непростий для нас усіх час.

Тетяна Кіщак,
директор наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook