Відбулось дистанційне проведення лабораторної роботи для біотехнологів з дисципліни «Комп’ютерні технології та основи програмування»

24 березня 2020 року

Завчасно було викладено відеолекцію на тему "Математична обробка результатів експериментальних досліджень", з якою студенти повинні були ознайомитись самостійно. Безпосередньо з матеріалом лекції пов'язано і виконання лабораторної роботи "Оцінка статистичних показників генеральної сукупності, визначення довірчих похибок та інтервалів". Лабораторна робота виконувалась з використанням офісного додатку MS Office Excel. Всі необхідні методичні матеріали розміщені в ЕНК.

Дисципліна «Комп’ютерні технології та основи програмування» для спеціальності  162 Біотехнології та біоінженерія. ОС: Бакалавр.

Для зручності спілкування на період карантину було створено чат і форум на сторінці курсу. Крім того, за сприяння старости групи біотехнологів Шевчук Іванни та студентів, було створено групу “Комп‘ютерні технології 4 курс бт” у Telegram. Наразі, це було дуже доречним, у зв’язку з проблемами на сервері.

 

     

Спілкування відбувалось дистанційно. Студенти виконували завдання і за допомогою викладача оперативно отримували відповіді на запитання. Також, з деяким студентами, відбувалось спілкування у телефонному режимі.

 

Тетяна Осипова

доцент кафедри

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook