Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин проводить викладання дисциплін для студентів дистанційно

24 березня 2020 року
Відповідно до рішення Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 р. про введення карантину в Україні та наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. «Про заходи у НУБіП України з зв’язку з оголошенням карантину», навчання студентів на кафедрі акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин факультету ветеринарної медицини проводиться за дистанційною формою за допомогою освітнього порталу НУБіП, а також шляхом листування за електронною адресою та Viber викладачів.

Зокрема, для студенів 3 курсу ОС «Бакалвр» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Основи ветеринарії» (викладач – доцент Юрій Жук) проводиться розміщення на навчальному порталі НУБіП України (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2222) для опрацювання лекційні та практичні матеріали. До кожної роботи студенти отримують індивідуальні завдання, які, після їх опрацювання, відсилаються на перевірку.

Для студентів ОС «Магістр» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» з дисципліни «Превентивні ветеринарні технології незаразних хвороб жуйних» (викладач – доцент Олександр Вальчук) також на навчальному порталі запропоновано теми до самостійного опрацювання та виконання індивідуальних завдань. Проводиться онлайн-консультація.

Для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» з дисципліни «Практичне акушерство, гінекологія та штучне осіменіння с.-г. тварин» (викладачі – Юрій Жук, Сергій Деркач та Юрій Масалович) завдання для опрацювання матеріалу розміщуються на освітній платформі (https://elearn.nubip.edu.ua/user/index.php?id=2557). Окрім того, проводяться консультації в режимі листування за електронною адресою та Viber викладачів.

Для студентів ОС «Магістр» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» з дисципліни «Превентивні ветеринарні технології незаразних хвороб свиней» (викладач – доцент Сергій Деркач)  на навчальному порталі також розміщені теми лекційних, практичних та індивідуальних завдань для самостійного опрацювання та виконання.


Завідувачем кафедри, доцентом Олександром Вальчуком, постійно проводиться моніторинг дистанційної роботи викладачів із студентами.

Юрій Жук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook