Продовжується дистанційна форма навчання у вигляді відеоконференції за допомогою програми Zoom

23 березня 2020 року

Викладачі кафедри інформаційних систем і технологій, відповідно до наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. для забезпечення дистанційного навчання та комунікаційних процесів під час оголошеного та вимушеного карантину здійснюють навчання студентів, згідно затвердженої навчальним закладом, дистанційної форми.

Так сьогодні старший викладач кафедри Ольга Касаткіна разом зі студентами першого курсу спеціальності "Готельно-ресторанна справа" провели лабораторні роботи з дисципліни "Інформаційні системи та технології" за розкладом, але дистанційно у вигляді відеоконференції за допомогою програми Zoom.

Студенти мали змогу одночасно бачити викладача, колег, завдання на курсі elearn та спостерігати за виконанням прикладу по пошуку даних в інтернет та їх первинного аналізу в MS Excel.

   

  

Лабораторна робота "Пошук, аналіз та візуалізація даних" максимально актуалізована до сьогоднішньої ситуації, оскільки студенти повинні були не лише навчитися інструментально аналізувати інформацію, отриману з відкритих джерел, а й скласти власну аналітику цих сумних подій та форс-мажорних обставин. 

В змісті завдання, що детально описане в курсі elearn, студентам пропонувались гіпотези щодо пандемії коронавірусу, які після аналізу світових статистичних даних, треба було підтвердити чи спростувати. 

          

  

Після такого спілкування, студенти легко виконають навіть складні завдання. А при виникнені питань, завжди можна поспілкуватись з викладачем через особисті повідомлення elearn чи месенджер Viber. Дистанційне навчання з використанням різноманітних технологій та онлайн-сервісів спонукає студентів до більш ефективного засвоєння матеріалу та самовдосконалення у вільний час.

 

 Ольга Касаткіна, старший викладач
кафедри інформаційних систем і технологій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook