ВИКЛАДАЧ ЗАВЖДИ ОН-ЛАЙН!

23 березня 2020 року
internet
     У дистанційному навчанні Факультет харчових технологій і управління якістю продукції АПК плідно співпрацює з іншими навчальними підрозділами університету, підтримуючи робочий процес під час карантину на належному рівні.
  Зокрема, для студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології нашими викладачами розробленно і атестовано електронний навчальний курс «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв» обсягом 9 ECTS. Студенти-біотехнологи 2-го курсу тільки почали опановувати нову базову загально-інженерну дисципліну, з якої також мають виконувати свій перший курсовий проект. В умовах карантину робота продовжується, всі вже адаптувались до дистанційного навчання, який скеровує старший викладач кафедри процесів і обладнання продукції АПК Бурова Зінаїда Андріївна.
  Курс щоденно моніториться викладачем, оновлюється стрічка новин, триває жвава дискусія он-лайн, студенти задають багато поточних питань щодо виконання самостійних робіт. Робота триває і в вихідні, адже викладач завжди он-лайн!
 
Дуже допомагає в роботі он-лайн мобільні застосунки, зокрема Moodle.
 
Статистика цього тижня показує в середньому близько 500 звернень до курсу щодня. 
 
Цього тижня буде проведено планове модульне тестування та заплановано опрацювання нового теоретичного матеріалу. На допомогу у виконанні курсового проекту відкрито нову секцію електронного курсу, де буде додатково розміщено довідковий матеріал, приклади розрахунків та правила оформлення роботи.
Тож навчаємось, працюємо і будьмо здорові!
 
Бурова Зінаїда
старший викладач кафедри
процесів і обладнання продукції АПК
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook