Ректорат: олімпіада для вступників, санітарно-епідеміологічна ситуація та ремонтні роботи

10 березня 2020 року
     10 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету представив Олексія Мельника, нового керівника профспілки студентів і аспірантів, якого було обрано минулого тижня. Також ректор закцентував на санітарно-епідеміологічній ситуації, необхідних заходах профілактики.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зазначив, що на сьогодні маємо 315 учасників дистанційного туру олімпіади для вступників. Минулого тижня завершився публічний захист навчальних планів, наразі триває узагальнення результатів та напрацювання пропозицій. Завершується й І етап всеукраїнських студентських олімпіад зі спеціальностей та дисциплін. Проректору доручено провести консультації з деканами факультетів та директорами ННІ щодо можливого дистанційного навчання на випадок запровадження карантинних заходів.

     Учений секретар Оксана Барановська зупинилася на підготовці до засідання вченої ради, на якому буде заслуханий звіт про виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020» колективом факультету тваринництва та водних біоресурсів.
     Голова Студентської організації Олександр Павелко повідомив про підготовку документів для участі про проектах громадського бюджету.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про участь в зустрічі з представниками Фонду Воскобійників та попереднє погодження продовження курсів з харчової безпеки на базі НУБіП. Також проведений успішний відбір студентів університету для участі в програмі подвійних дипломів з вишами Німеччини.
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про ремонтні роботи в гуртожитках №9 та 10, облаштування студентського арт-простору та ремонт покрівлі на навчальному корпусі №5.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін звернув увагу на два надважливих завдання – підготовку звіту про діяльність за 2019 рік на підтвердження статусу національного та атестацію наукової діяльності. Також в центрі уваги проведення тендерних процедур.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – планувати проведення днів відкритих дверей на 26 та 27 березня, підготувати аналітичні матеріали до наради з профорієнтації 11 березня, контролювати відзначення Дня землевпорядника. Вадиму Ткачуку – провести нараду щодо роботи з іноземними студентами, активізувати роботу госпрозрахункових підрозділів. Директору студмістечка Сергію Стецюку – вести постійний моніторинг санітарно-епідеміологічної ситуації в кампусі, проводити необхідні профілактичні заходи, вести ремонтні роботи в кімнатах для першокурсників. Валерію Іщенку – активізувати облаштування спортивного майданчику біля гуртожитку №2.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook