Спортсмени-радіоаматори НУБіП України нагородами відкрили змагальний сезон 2020 року

8 березня 2020 року

 

     7 березня 2020 року у місті Києві, урочище Теремки, почалися змагання чемпіонату України зі спортивної радіопеленгації на дистанціях спринту. З нагород розпочали змагальний сезон 2020 року спортсмени нашого університету. За програмою чемпіонату спортсмени змагались на спринтерських дистанціях.

     На першій дистанції спринту на діапазоні 3,5 МГц серед юніорів, по групі Ж19, 2 місце зайняла Людмила Смик – студентка 1-го курсу гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальність журналістика, подолавши дистанцію довжиною 2,0 км з 9 контрольними точками «лисами» за 14 хв. 58 сек. На другій дистанції спринту Людмила зайняла 3 місце.

 

Серед жіночої еліти, по групі Ж20, перемогу святкувала Олександра Пархоменко – аспірант за напрямом підготовки теорія і методика професійної освіти. Олександра залишилась дуже задоволеною результатом, бо подолала дистанцію майже ідеально, без помилок. На другій дистанції спринту Олександра також зайняла 1 місце.

У командному заліку команди Києва зайняли 1-ші місця як серед юніорок так і серед жінок.

 

Серед ветеранів, по групі Ч60, 2 місце зайняв В’ячеслав Пархоменко – старший викладач кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету. На другій дистанції спринту В’ячеслав зайняв 1 місце.

 

8 березня сильніші спортсмени України змагатись на кубок України на класичній дистанції з пошуку "лисиць" на діапазоні 144 МГц. 1 місце серед жінок знову зайняла Олександра Пархоменко, а Людмила і В'ячеслав на цій дистанції зайняли 3 місця у своїх вікових групах, поступившись переможцям менше 1 хвилини. На фото карта Олександри з рабочими "пелінгами", які вираховують спортсмени долаючи дистанцію бігом і малюють на карті, а хрестиком позначені фактичні місця розташування контрольних точок.

Під час змагань наші спортсмени проводили профорієнтаційну роботу серед спортсменів і їх тренерів, розмістивши інформацію про нову спеціальність відкриту в нашому університеті "Фізична культура і спорт" і запрошуючи молодих спортсменів з різних областей України вступати до НУБіП України.

Вітаємо спортсменів з успішним початком сезону 2020 !

А дівчат з гарним власним подарунком на 8 березня!


9 березня спортсмени будуть змагатись на кубок України на класичній дистанції з пошуку "Лисиць" на діапазоні 3,5 МГц.

В’ячеслав Пархоменко,

заступник завідувача  кафедри фізичного виховання

зі спортивної роботи

 

Людмила Смик - студентка гуманітарно-педагогічного факультету, майстер спорту України з радіоспоту
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook