Міжнародний жіночий день у Мукачівському аграрному коледжі

6 березня 2020 року

Жінка… Немає милішого слова.
Ти ж бо життя і творіння основа.
Пензель, перо надихались тобою,
Вічна ти в пісні – з болем, любов'ю…

     Щороку 8 березня увесь світ відзначає найніжніше, найсвітліше, найкраще з усіх свят – Міжнародний жіночий день, свято весни і кохання. У дні весняного пробудження й оновлення людство вшановує жінку – чарівну і лагідну, сильну духом і щиру на любов та доброту, берегиню родинного вогнища і мудру наставницю, просвітницю душевного спокою, доброти та злагоди.

     З нагоди цього свята сьогодні, 5 березня, у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» відбулися урочистості, на яких ушановували не тільки найкращу половину закладу, а й більшу – наших славних жінок.
     Уже традиційно з найтеплішими словами вітання до усіх жінок звернувся директор коледжу Юрій Садварі«Дорогі жінки! Прийміть найщиріші вітання з 8 Березня, Міжнародним днем жінок — святом весни, оновлення і краси! Все найсвітліше та найпрекрасніше, що є у нашому житті, пов’язане з жінкою — берегинею роду людського. Жіночі материнська щедрість, доброта і ніжність, невтомна турбота і терпіння, розум та активна життєва позиція сприяють збереженню миру, злагоди та стабільності у суспільстві. Від усієї душі бажаю Вам щастя, здоров’я, творчих успіхів, нев’янучої молодості, краси, гармонії, впевненості у своїх силах, здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість, творче натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт».

     Привітати чарівних жінок зі святом прийшли в.о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Гетманенко, який висловив слова глибокої вдячності за їх внесок у загальний доробок Мукачівського аграрного коледжу – а це близько 60 прекрасних, розумних, самовідданих жінок, які працюють з повною віддачею, створюють атмосферу поваги та гармонії, прагнуть і досягають найкращих результатів у підготовці висококваліфікованих фахівців. Побажав найчарівнішій половині людства міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра, розуміння, жіночого щастя, кохання та вручив Почесну грамоту Закарпатської обласної державної адміністрації викладачу математики Зореславі Маргітич.

     З вітальним словом виступив голова Мукачівської районної державної адміністрації Олександр Радиш:

     – «Любі жінки! Нехай навколо Вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти і звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій і оптимізму. На закінчення вручив Почесні Грамоти районної державної адміністрації та районної ради».

     Щиро вітали дорогих жінок, найкращих викладачів і студенти коледжу. Ліричні пісні у виконанні Попович Аліни та Береш Єлизавети, відео- привітання від студентської ради стали приємним дарунком для наших неповторних, чарівних і милих жінок.

     Незабутні хвилини радості та усмішок подарували жінкам Юрій Лесьо, директор Департаменту агропромислового розвитку Закарпатської ОДА та Маріанна Сухолова, викладач Ужгородського коледжу культури та мистецтв.

     Урочистості пройшли у теплій святковій атмосфері, адже присвячувався жінці, яка, як і весна, зігріває душі та благословляє світ на добро.

Щур І.Ф.,
заступник директора з виховної роботи

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook