На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології відбувся мистецький конкурс «Господарочка 2020»

5 березня 2020 року
Наближається свято, що дарує всім нам гарний настрій, позитивні емоції і можливість відчути себе неповторними і чарівними, свято краси і квітів, тепла і кохання!
Напередодні 8 березня співробітники ФЗРБтаЕ вирішили не порушувати прекрасну традицію нашого університету і провести мистецький конкурс «Господарочка», присвячений святу весни на факультеті.
«Господарочка ФЗРБтаЕ-2020» вдалася на славу!
До участі в конкурсі були запрошені всі бажаючі продемонструвати власні роботи в категоріях вишивка, в’язання, живопис, ліплення, розписи, різьблення по дереву тощо.
  
В конкурсі взяли участь як викладачі факультету, так і студенти. І це була рекордна кількість учасників: 17 викладачів і співробітників та 35 студентів! Роботи були неймовірні і різноманітні. Це і вироби з дерева, бісеру, плетені речі, сумки ручної роботи, іграшки з глини, рушники, вишивки, картини. Очі розбігались! А які чудові назви дали автори своїм виробам: «Краса змінює світ», «Весняні кольори», «Подих весни», «Сумочок багато не буває!», «Венеціанська мрія», «Жіноча загадковість», «Полуничний поцілунок», «Корабель мрій». Після всього побаченого ми вкотре чудово усвідомили, що без таланту і працелюбності наших жінок неможливі успіхи всієї університетської родини! Необхідно зазначити, що і наші чоловіки продемонстрували свої таланти. Чудові вироби доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю С.Д.Павлюка та картини старшого лаборанта кафедри ентомології ім. проф. М.П.Дядечка Олександра Ракова стали родзинками нашої експозиції. А збірки поезій професора В.М. Жеребка викликали зацікавленість та захоплення у викладачів і студентів.
  
 
 
Члени шановного журі, в складі якого був представник профкому НУБіП Руслан Павлович Любар, відмітили найкращі роботи, але зазначили, що ВСІ учасники конкурсу неймовірно талановиті і працелюбні. Такі творчі виставки відкривають співробітників і студентів по-новому, демонструють різноманітні грані їхнього таланту.
  
 
Згодом відбулось привітання жінок факультету із прийдешнім святом. Р.П.Любар зазначив, що в цьому році свято «Господарочка» проходить виключно на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології і ця подія дуже згуртовує колектив. Разом із профоргом факультету Руслан Павлович презентував подарунки від профкому НУБіП, подякував за надзвичайну естетичну насолоду, отриману на нашому святі. Родзинкою свята стало привітання від студентської організації. Катерина Оставненко виконала пісню під власний акомпанемент гітари. Катрусина пісня та пісенно-поетичний подарунок від професора В.М.Жеребка створили святкову атмосферу, наповнили теплом наші душі і серця. Свято подарувало присутнім приємні хвилини справжнього доброзичливого теплого спілкування. А експонат виставки «Хліб - всьому голова» , виготовлений доцентом А.М.Кудрявицькою, став королем святкового пригощання.
 
  
Жінки факультету щиро подякували організаторам свята, профкому, декану факультету за сприяння у його проведенні.
До слів привітання жінок хочу додати:
Дорогі чарівні жінки, дівчата! Нехай весна живе у вашому серці за будь-яких обставин, а домівки будуть наповнені радістю і благополуччям. Нехай все в житті вдається, рідні та близькі завжди будуть здорові, а робота і навчання приносять задоволення! Нехай кожен день радує вас увагою та турботою близьких, життя сповнюється новими прекрасними враженнями та позитивними емоціями!
Із святом весни!!!
Ольга Дмитрієва
профорг факультету захисту рослин, біотехнологій та екології 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook