Набирає обертів координаційна робота Ради з виховної роботи НУБіП України

5 березня 2020 року
     3 березня 2020 року відбулось чергове засідання Ради з виховної роботи НУБіП України.

     Директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський презентував план виховної роботи на березень. Було обговорено та узгоджено деталі виконання плану.

     Стосовно особливостей проведення конкурсу «Краса НУБіП України» доповіла завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк. З присутніми представниками ННІ та факультетів було узгоджені питання розсадки в актовій залі, сценарію конкурсу та деталей його проведення.

     Про особливості організації і проведення виховної і спортивно-масової роботи в гуртожитках університету доповідала начальник відділу виховної роботи та студентських справ Анна Хижняк. Свою доповідь Анна Хижняк продовжила оголошенням про Всеукраїнську акцію «1000000 дерев за 24 години», яка пройде 20 березня на всій території України. І до якої планує активно долучитись наш Національний університет біоресурсів та природокористування України.

     На засіданні було обговорено організаційні питання взаємодії суб’єктів виховного процесу щодо попередження правопорушень, зокрема питання функціонування постійно діючої комісії на факультетах. Заступник начальника відділу комплексної безпеки та експлуатаційного забезпечення об’єктів охорони Михайло Данильчук висловив активну позицію відділу, щодо допомоги ННІ та факультетам у врегулюванні питань з правопорушеннями. Та налагоджуванні структури звітності про вжиті заходи щодо дисциплінарних порушень.
     Проєкт наказу щодо особливості організації та проведення Дня відкритих дверей в НУБіП України представив Дмитро Мотринчук, начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи.

     Представникам ННІ та факультетів було запропоновано на розгляд новий ідейний проєктів навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку, який включає в себе надання, за необхідністю та запитом, психологічної допомоги та консультування, а також тренінгових занять зі студентами, спрямованих на підвищення адаптаційних можливостей студентів, зниження нервового напруження, психологічний супровід у вирішенні суперечливих життєвих ситуації тощо. Розкрила ідею проєкту, провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Людмила Куценко.

     В розділі «різне» порядку денного засідання Ради з виховної роботи Геннадій Ржевський звернув особливу увагу керівників виховного процесу на організацію активної діяльності студентів у спортивному житті університету, прийняття участі у різноманітних культурно-масових заходах закладу, плануванні дозвілля молоді з метою розвитку, удосконалення внутрішньої складової особистості.

Анна Хижняк,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ
ННЦ ВР і СР

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook