Шукаємо свого абітурієнта на наукових змаганнях юних дослідників

3 березня 2020 року
     У перший день весни на базі Хотівської НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (з математики, фізики і астрономії, економіки, технічних, комп’ютерних наук, хімії та біології, наук про Землю, екології та аграрних наук).

     Учні старших класів захищали свої наукові роботи та висвітлювали їхні результати перед журі конкурсу на секціях. Цього року до оцінювання робіт у комісію було залучено нашу колегу – доцента кафедри менеджменту імені проф. Й. С. Завадського Анну Слободяник.

     16 старшокласників виборювали призові місця на науковому відділенні економіки, у секціях економічна теорія та теорія економічної думки; мікроекономіки та макроекономіки; фінанси, грошовий обіг та кредити тривав. Наукове коло інтересів дослідників розриває зміст і сутність питань, що охоплюють проблеми пов’язані з торгівлею, інвестуванням, заощадженням, менеджментом, страхуванням, мотивацією, фінансовою грамотністю, міграцією молоді, питаннями оподаткування та багато інших.

     Попереду – ІІІ етап конкурсу і тих, хто виборов призові місця, чекає наполеглива і необхідна підготовка, щоб повернутися у свою alma mater з перемогою.

Надія Резнік,
завідувачка кафедри менеджменту
ім. проф. Й.С. Завадського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook