«Щоб ці ліси не вимерли, як тур, щоб ці слова не вичахли, як руди» – відбувся випуск фахівців для органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування

2 березня 2020 року
     28 лютого 2020 року відбувся черговий випуск магістрів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

     З вітальним словом звернувся до випускників кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності ННІ неперервної освіти і туризму проректор з навчальної і виховної роботи, державний службовець IV рангу Сергій Кваша. Його промову, сповнену гордістю за університет і його випускників, натхненну впевненістю про якнайшвидший сталий розвиток України найкраще передають віршовані рядки Ліни Костенко:

«Не знаю я, що буде після нас,
в які природа убереться шати.
Єдиний, хто не втомлюється,  час.
А ми живі, нам треба поспішати.
Зробити щось, лишити по собі,
а ми, нічого,  пройдемо, як тіні,
щоб тільки неба очі голубі
цю землю завжди бачили в цвітінні.
Щоб ці ліси не вимерли, як тур,
щоб ці слова не вичахли, як руди.
Життя іде і все без коректур,
і як напишеш, так уже і буде.

     Писати успішне життя України, збагатити його найкращими досягненнями вітчизняного та зарубіжного управлінського досвіду, нести отримані знання і навички управлінської діяльності в кожну галузь і кожну сферу в Україні, закликали випускників директор ННІ неперервної освіти і туризму Марія Кулаєць і її заступники Тереза Микицей і Володимир Олійник.

     Серед наших сьогоднішніх випускників: керівники структурних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники територіальних управлінь, представники обласних і районних державних адміністрацій, посадові особи органів місцевого самоврядування, представники судової та законодавчої гілок влади.

     Після вручення дипломів випускники одностайно пообіцяли, під час виконання своїх посадових обов’язків в органах публічної влади, завжди мати свідому громадянську позицію у відстоюванні національних цінностей, збереження і примноження ресурсної бази України. Пообіцяли в стінах своєї Alma mater бути взірцем любові до України, взірцем відданості і патріотизму.

Бажаємо нашим випускникам втілення їхніх мрій і задумів при повному здорові та однодумцях поряд.

Ірина Грищенко,
доктор наук з державного управління

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook