ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА МАГІСТРІВ В ТЕТЕРІВСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ І-ІІІ СТУПЕНІВ ІМ. НІНИ СОСНІНОЇ

2 березня 2020, 10:25
  Студент магістратури 1-го року навчання факультету конструювання та дизайну, дипломник кафедри надійності техніки Тарас Євстаф’єв відвідав Тетерівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів ім. Ніни Сосніної.
 
Тарас Євстаф’єв представив презентацію серед учнів 11 класу про Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет конструювання та дизайну та кафедру надійності техніки.
 
 
В презентації була висвітлена інформація про особливості вступу та навчання за спеціальністю «Галузеве машинобудування» на факультет конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Тарас Євстаф’єв також розповів учням 11-го класу про наукову студентську роботу, яка проводиться на кафедрі надійності техніки.
Актуальною виявилась також інформація про можливість навчання на військовій кафедрі університету за програмою підготовки офіцерів запасу.
Учнів зацікавила можливість прийняти участь у Всеукраїнській олімпіаді, яка традиційно проводиться в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та отримати додатково до 20 балів з дисципліни. 
 
Юлій Ревенко, 
доцент кафедри надійності техніки
 

 
  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook