Поради вступникам 2020 від першокурсниці Анастасії Креденцової спеціальності «Садово-паркове господарство»

27 лютого 2020 року
     Привіт! Мене звати Анастасія Креденцова. Я студентка першого курсу навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства НУБіП України. Атестат про повну загальну середню освіту отримала в Чернігівській ЗОШ №34. Перед вступом до університету успішно закінчила підготовчі курси і взяла участь у Всеукраїнській олімпіаді в НУБіП України. Люблю співати, виступати на театральній сцені та брати участь у різноманітних конкурсах.

  • Анастасіє, звідки Ви дізнались про НУБіП України?

     – Про університет знаю давно від своїх родичів, які тут раніше навчалися.

  • Що найбільше сподобалося Вам впродовж цих кількох місяців навчання?

     – Безумовно, це доброзичливі викладачі, які з розумінням ставилися до нас під час адаптації до навчання в університеті, а також нові знайомства та умови проживання в гуртожитку. Крім того, мені імпонує те, що студенти НУБіП мають можливість навчатися і проходити практичне стажування за кордоном.

  • Чи допомогли Вам підготовчі курси та олімпіада стати студенткою НУБіП України?

     – Так. За результатами ЗНО я була б рекомендована лише на контракт, але завдяки підготовчим курсам та олімпіаді в НУБіП я значно підвищила свій конкурсний бал і виборола місце державного замовлення! Крім того, регулярні відвідування університету дозволили мені прийняти зважене рішення, щоб поставити перший пріоритет саме за НУБіП України.

  • Що порадите школярам, які в цьому році складатимуть ЗНО і обиратимуть заклад вищої освіти?

     – У НУБіП України дуже багато можливостей як для фахової, так і духовної самореалізації. Тому, як засвідчив мій власний досвід, щоб підвищити шанси на вступ до університету за державним замовленням, рекомендую скористатися нагодою і взяти участь в олімпіаді, яку проводить НУБіП України. До речі, перший етап олімпіади вже розпочато!

  • Дякую, Анастасіє за поради і бажаю Вам сповна скористатися усіма можливостями, які надає НУБіП України!

Розмовляв Віктор Свинчук,
заступник директора ННІ ЛіСПГ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook