Виховний захід до дня Героїв Небесної Сотні та пошанування українських захисників відбувся на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності

20 лютого 2020, 16:50
20.02.2020 р. на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності для студентів 1 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» було проведено виховний захід з нагоди пошанування Героїв Небесної Сотні.
 
Патріотичне виховання українців – це складова формування сильної, процвітаючої нації, яка пам’ятає свою історію і приймає активну участь у формуванні майбутнього своєї країни. 
День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».
Рік 2014-й – це Рік Революції Гідності, коли події на Майдані Незалежності показали сильний дух української нації, її незламність, а також хоробрість наших патріотів, об’єднавши багатьох українців у боротьбі за свою незалежність та цілісність держави.

Студенти проглянули відео-добірки про події на Майдані, відвідали сайт-меморіал пам’яті загиблих Героїв.

Наший моральний обов’язок пам’ятати та щорічно вшановувати героїзм українських героїв та борців за незалежність України, які полягли на Майдані та на Сході країни, а також тих, які ще й сьогодні зі зброєю в руках боронять кордони нашої країни.

 

Валентина Яворська, куратор 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook