Ректорат: контроль за санітарно-епідеміологічною ситуацією та профорієнтаційна робота

24 лютого 2020 року
     24 лютого під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. У вступному слові він зазначив, що на поточному тижні слід звернути увагу на погодні умови та санітарно-епідеміологічну ситуацію, перш за все в кампусі. Постійнодіюча комісія повинна проводити моніторинг, вести активну інформаційну кампанію і вживати необхідних профілактичних заходів.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша відмітив результати зустрічей ректора з випускниками бакалаврату та обговорення питання вступу до магістратури. На разі в розпалі навчальний семестр, а в фокусі – дві олімпіади: для вступу в університет та відбір на ІІ етап Всеукраїнських олімпіад зі спеціальностей та дисциплін.

     Учений секретар Оксана Барановська представила порядки денні засідань ректорату, вченої ради, наради з планування, яка пройде на базі факультету конструювання та дизайну.

      Про виконання завдань, які стоять сьогодні перед студентством НУБіП, говорила секретар Студентської організації Марина Когут.

     Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко проінформував, що до Міжнародного жіночого дня 6 березня о 14 годині в актовій залі відбудуться урочисті збори, де чоловіки вітатимуть жіноцтво університету.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про результати участі в форумі ректорів та деканів Європейської асоціації університетів наук про життя, що відбулася минулого тижня у Відні, та подачу заявок на участь у програмах за проєктом ERASMUS+.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про завершення ремонтних робіт в гуртожитку №1 та на даху навчального корпусу №12. Минулого тижня було видане розпорядження ректора щодо реконструкції корпусу №5 і господарники разом з колективами факультетів починають до виконання робіт.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін вкотре зупинився на акредитації освітньо-наукових спеціальностей, необхідності створення разових спеціалізованих вчених рад. Також озвучив плани весняних польових робіт в навчально-дослідних господарствах, акцентував увагу на оновленні складу науково-технічної ради з енергозбереження, державних закупівлях, показниках рейтингу діяльності науково-педагогічних працівників на 2020 рік.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати санітарно-епідеміологічну ситуацію, організувати відзначення Дня землевпорядника, Міжнародного жіночого дня, дня відкритих дверей, дня довкілля. Валерію Іщенку – розробити проєкт чергового етапу реконструкції ботанічного саду, розпочати реконструкцію корпусу №5, спільно зі студентським самоврядуванням звернутися до столичної влади щодо реконструкції тротуарів вздовш вулиці Героїв Оборони. 

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook