Артем Вовк з Черкащини: завдяки НУБіП планую стати успішним енергетиком

24 лютого 2020 року
     Випускник Тальнівського економіко-математичного ліцею (Черкаська область), учасник і призер районних олімпіад з інформаційних технологій і географії, спортсмен Артем Вовк вже будує плани на майбутнє: вирішив здобувати вищу освіту і обрав для цього НУБіП.

 

  • То чому вирішив здобувати вищу освіту?

    – Для мене це ще один крок становлення себе як освіченої людини, можливість самовдосконалюватись і в майбутньому самоствердитись у своїй професії.

  • Яку обрав спеціальність?

     – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Ця галузь енергетики дуже важлива для нашої країн і після здобуття освіти за фахом є можливість працевлаштування в будь-яку сферу промисловості, а кваліфіковані енергетики в наш час дуже високо ціняться.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – У цьому університеті навчалися і навчаються мої родичі і знайомі. Вважаю його одним із провідних технічних вишів країни. Подобається також те, що тут у студентів формуються не лише професійні навички, а й особистісні. Тому зараз докладаю максимум зусиль, аби успішно скласти ЗНО, вступити до НУБіП і стати успішним фахівцем в сфері енергетики.

Розмовляли студент ННІ енергетики, автоматики
і енергозбереження Станіслав Смілянець та
доцент кафедри електропостачання
Семен Волошин

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook