Студентська жіноча збірна НУБіП з футзалу впевнено перемогла команду авіаційного університету

19 лютого 2020 року
     18 лютого 2020 року в спортивному комплексі Національного авіаційного університету відбулася гра 7-го туру чемпіонату з футзалу серед студентських команд ЗВО міста Києва між жіночими збірними командами НУБіП України та НАУ.

     Збірна НУБіП України, після прикрої поразки у 6-му турі змагань від команди-лідера чемпіонату, НПУ ім. М.П. Драгоманова, була налаштована рішуче і тільки на перемогу. Тренери команди, Олена Отрошко та Валерій Прохніч, проаналізували помилки допущені в попередньому матчі та внесли певні тактичні корективи в хід гри, і результат не забарився. Дівчата, з перших секунд матчу пішли в атаку, яку яскравим голом на першій хвилині гри завершила Олеся Гранат (факультет землевпорядкування). Такий початок гри надихнув наших спортсменок і вони впевнено атакували ворота суперників. Перший тайм закінчився з рахунком 7:0 на нашу користь.

     В другому таймі гравці команди НАУ провели кілька небезпечних атак, та жодна з них не була результативною – надійно захищала ворота Тетяна Сидоренко (факультет ветеринарної медицини). Натомість наші спортсменки відзначились у воротах суперників ще 12 разів і закінчили гру з відмінним результатом – 19:0. Відзначилися Лілія Юзвенко (економічний факультет) – 5 голів, Юлія Костенко (гуманітарно-педагогічний факультет) – 4 голи, Валерія Степаненко (факультет ветеринарної медицини) – 2 голи, Аліна Пантілєєва (гуманітарно-педагогічний факультет) – 2 голи, Олеся Гранат (факультет землевпорядкування) – 2 голи, Вікторія Огороднік (юридичний факультет) – 1 гол, Даша Рой (агробіологічний факультет) – 1 гол, Юлія Антонюк (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології) – 1 гол, Анна Куцан (факультет тваринництва та водних біоресурсів) – 1 гол.

     Вітаємо жіночу збірну НУБіП України з перемогою та запрошуємо вболівальників підтримати нашу команду в грі Чемпіонату міста Києва з футзалу (жінки) проти КНУ ім. Т. Шевченка, яка відбудеться 21 лютого 2020 року в спорткомплексі КНУ о 19:30.

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook