Ректорат: вступна кампанія 2020 і міжнародна діяльність

17 лютого 2020 року
     17 лютого під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Окрім плануванню роботи на тиждень, увага приділялася якості навчального процесу, міжнародній діяльності, господарським питанням та дослідницькій роботі. Але про все за порядком. 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша акцентував увагу на олімпіаді для вступу, роботі підготовчих курсів, оптимізації мережі кафедр, зокрема на факультеті ветеринарної медицини, гармонізації навчальних планів. На наступне засідання ректорату винесене питання якості викладання фундаментальних дисциплін математики, фізики, хімії та біології відповідними кафедрами. Цього тижня пройдуть зустрічі з четверокурсниками щодо уникнення плагіату при написанні випускових робіт, вступу до магістратури, зокрема складання іспиту з іноземної мови за технологією ЗНО.

     Учений секретар Оксана Барановська повідомила про завершення формування нового складу вченої ради чисельність 108 осіб і вже на наступному тижні відбудеться її організаційне засідання.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко проінформував про обрання 11 членів вченої ради університету з числа студентів.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про стан подачі заявок на участь в міжнародних грантах, а також за погодженням ректорату внесе пропозицію щодо можливого проведення щорічного форуму ректорів та деканів закладів вищої освіти, що входить до Європейської асоціації університетів наук про життя, у жовтні 2021 року на базі НУБіП.

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про перебіг ремонтних робіт, зокрема в гуртожитку №1 облаштовуються місця загального користування на першому поверсі, ремонтується приміщення для центру рибництва в навчальному корпусі №1, а в №12 – монтується водостічна система.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на фінансуванні наукових досліджень, захисті звіту про наукову діяльність 19 лютого та державних закупівлях.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – посилити профорієнтаційну роботу, перевірити готовність проведення наради з планування на базі факультету конструювання і дизайну, що пройде 28 лютого, провести нараду з підвищення якості навчального процесу, зокрема підняти питання інформатизації, поліпшення лабораторно-практичної складової, публічного захисту навчальних планів, організувати відзначення днів гідності і свободи та землевпорядника. Вадиму Ткачуку – розглянути ситуацію з функціонуванням програми подвійних дипломів та розробити проект положення. Валерію Іщенку – провести наради з енергоефективності 20 лютого, з організації роботи студентських будівельних загонів та їхньої участі в будівництві студентського спортивного комплексу. Ігорю Ібатулліну – контролювати посівну кампанію в навчально-дослідних господарствах.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook