Зустріч з представниками ESN Kyiv

17 лютого 2020 року

 Запрошуємо всіх студентів на зустріч з представниками ESN Kyiv.

Erasmus Student Network Kyiv - це локальна секція організації Erasmus Student Network, що розташована в Києві.

Їх місія - представляти міжнародних студентів, тим самим надаючи можливості для обміну культурою і саморозвитку за принципом "Студенти допомагають студентам". 

Кредо за яким працюють «Студенти допомагають студентам».


ESN Kyiv стала офіційним членом Erasmus Student Network 2 червня 2019 року. Але ми святкуємо наш день народження 23 вересня, бо цього дня у 2018 році ми були зареєстровані як кандидатська секція. Спершу ESN Kyiv допомагала іноземним студентам Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Проте з огляду на те, що одним з наших ключових пріоритетів є розширення європейського нетворкінку серед українських університетів, ми вже співпрацюємо з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та підтримуємо зв'язок з іншими університетами Києва.

 

Як узяти участь у заходах ESN Kyiv?


Для участі немає особливих вимог: наші заходи абсолютно відкриті для кожного студента (по обміну, міжнародного або місцевого).

Зустріч у нашому університететі відбудеться 

Коли: 19.02.2020

Де: 3 корпус, 226 аудиторія о 14.00
 


Як приєднатися до ESN Kyiv?


Ми завжди раді вітати нових учасників у нашій секції. Неважливо, чи ви іноземець, що проживає у Києві, чи українець. Якщо ви активні та енергійні як ми, обов'язково дізнайтеся більше і станьте одним з членів ESN Kyiv!



Ресурси:
Сайт http://esnkyiv.org
FB https://www.facebook.com/esnkyiv
insta : https://www.instagram.com/esnkyiv/
Telegramm: https://t.me/esnkyiv


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook