Вечір спогадів про професора ЗИМУ ІВАНА МИТРОФАНОВИЧА з нагоди 120-річчя від дня народження

13 лютого 2020 року
Кафедра лісівництва НУБіП України

       Початок семестру відзначився пам’ятною подією, зокрема, 13 лютого на кафедрі лісівництва було проведено науково-практичний семінар на тему: «Про вклад в українську лісівничу науку професора ЗИМИ ІВАНА МИТРОФАНОВИЧА», який присвячений 120-річчю від його дня народження.

      Відкрив науково-практичний семінар директор ННІ лісового і садово-паркового господарства проф. Лакида П.І., коротко охарактеризував феномен видатного науковця та наголосив на значних наукових здобутках.

     

         Серед учасників семінару присутніми були члени кафедри лісівництва та суміжних кафедр, а також його учні.

       У теплому, дружньому колі друзів, колег та учнів Зими І.М. про його життєвий шлях та цікаві факти з життя розповів проф. Гриб В.М.

       Під час проведення семінару світлими спогадами поділилися друзі та учні-випускники різних років шанованого професора: проф. Рябченко В.І., проф. Калініченко О.А., доц. Бабіч О.Г., доц. Грушанський О.А., Сабадир А.І.

       Понад дві години тривав науково-практичний семінар і тепла родинна атмосфера, що запанувала того дня в аудиторії, ще довго не відпускала його учасників.

          Світла пам'ять про Івана Митрофановича назавжди збережеться в серцях його учнів, колег, послідовників та усіх фахівців лісової галузі України, яких вів навчав.

 

Доц. Виговський А.Ю.,
доц. Білоус М.М.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook