Перші загальні збори учасників шахового клубу «Шаховий Король НУБіП України»

14 лютого 2020 року
     Нещодавно у стінах нашого університету відбулось засідання спортсменів-шахістів НУБіП, – це вперше шаховий клуб університету офіційно організував загальні збори кандидатів у члени клубу «Шаховий Король НУБіП України». Усі бажаючі досвідчені шахісти зареєструвалися та отримали таке бажане звання члена новоствореного шахового клубу.

     Відкрив засідання проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який повідав коротку історію ідеї створення клубу, поділився своєю радістю, адже збулась його давнішня мрія та задумка, над втіленням якої працювали не один рік та щиро привітав усіх з прекрасною подією, побажав успіхів, наснаги і процвітання клубу та його учасникам. До привітань долучивсь директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський.

     Під час відкриття видалась унікальна можливість нагородити переможців та призерів турніру з шахів до Дня Збройних Сил України: Олександра Савченка, завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Юрія Слєпцова, доцента кафедри овочівництва та закритого ґрунту; Михайла Данильчука, фахівця відділу виховної роботи та студентських справ.

     На засіданні було обрано президента шахового клубу «Шаховий Король НУБіП України», ним одноголосно був обраний Михайло Данильчук фахівець відділу виховної роботи та студентських справ, із чим ми його щиро вітаємо!

     Учасники обговорили такі питання як: умови членства клубу, програма шахових турнірів, умови вступу, взаємодія з кафедрою фізичного виховання тощо. Натхненні дебютом шахісти поділились своїми ідеями, бажаними шаховими проектами, одним з яких є залучення відокремлених підрозділів університету до участі у подібних заходах на базі університету та виїзних турнірах безпосередньо у стінах відокремлених підрозділів, основною метою яких є розвиток шахового життя у НУБіП та ВП НУБіП України.

     Вітаємо усіх, хто розділив з нами шахове свято та дякуємо відділу виховної роботи та студентських справ, зокрема начальнику Анні Хижняк за втілення мрій спортсменів у реальність.

Микола Литвин,
провідний фахівець відділу
виховної роботи і студентських справ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook