Увага! Запрошуємо студентів на україно-американський курс з безпеки харчування

13 лютого 2020 року
     Конкурентоспроможним для кожної галузі є фахівець, що володіє необхідним набором знань та вмінь, а практичні навики вирішення виробничих проблем, знання міжнародних практик та належні комунікативні властивості роблять його незамінним на ринку праці. Рівень компетентності фахівця є однією з його найголовніших конкурентних переваг та досягається шляхом постійного навчання і отримання знань не лише в частині навчального плану, при цьому удосконалення мовних компетенцій є безсумнівно важливим.

     Підвищення кваліфікації підтверджене міжнародними сертифікатами значно допоможе покращити Ваше резюме та наблизити до бажаної роботи та кар’єрного зростання.
     Створюючи умови для підготовки конкурентоспроможних фахівців Університет пропонує студентам прийняти участь в двотижневому інтенсивному тренінгу (англійською мовою) за напрямком “Безпечність харчових продуктів”.

     Курс проводитися завдяки підтримці Посольства США в Україні.

     Тренінг проводитиметься професорами з Університету штату Пенсильванія (США), кафедра наук про харчові продукти, які мають досвід роботи у переробній галузі, а також буде надано певну мовну підтримку професорами з НУБіП України. Учасники отримають сертифікат HACCP від International HACCP Alliance, US FDA’s Preventive Control for Human Foods від FSPCA та Food Defense від Penn State University.

Час і місце проведення: 18 – 29 травня 2020 р., НУБіП України, Київ. Вартість: Безкоштовно для студентів та кваліфікованих спеціалістів (кількість місць обмежена до 30 учасників).

Реєстрація: Зацікавлені мають зареєструватися за цим посиланням https://cutt.ly/psufoodsafety

Тематика тренінгу:

  1. Food Microbiology
  2. Sanitation and Good Manufacturing Practices
  3. HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)
  4. Food Processing

Кінцевий термін реєстрації: 31 березня 2020 р.

У випадку запитань – звертайтесь:

Олександр Лабенко – [email protected]
Наталія Сілонова – [email protected]
Наталія Волощук – [email protected] 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook