Госпдоговірні теми – постійний рух науки до практики!!!

10 лютого 2020 року
     Наприкінці січня НПП факультету тваринництва та водних біоресурсів професором кафедри технологій виробництва молока та м’яса – Лихачем В.Я. і професором кафедри біології тварин – Лихач А.В. було здійснено виїзд на південь нашої країни в провідні господарства з виробництва та переробки продукції свинарства з метою налагодження науково-виробничих зв’язків між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та потужними, багатогалузевими господарствами України – ПрАТ «Племзавод Степной» (Запорізька обл.), СВК «Агрофірма «Миг-Сервіс-Агро», ПОП «Вікторія», ДП ПР «Степове» (Миколаївська обл.), ТОВ «Тарутинська аграрна компанія» (Одеська обл.).

     В цих підприємствах НПП університету проводять наукові дослідження з вивчення технології виробництва продукції свинарства та технології забою тварин. Результатом спільної роботи стало підписання двох договорів щодо виконання науково-дослідних робіт на 2020 рік.

  

     Маючи таку унікальну можливість було проінформовано учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів населених пунктів, де розташовані підприємства про умови та особливості вступної кампанії у 2020 році, переваги навчання та здобутки Національного університету біоресурсів і природокористування України, світлини подій та культурно-масову роботу університету й факультету тваринництва та водних біоресурсів, роботу підготовчих курсів, участь в олімпіаді, престижність та затребуваність аграрних професій.

  

     Дякуємо колективам та адміністраціям господарств за гостинну зустріч та теплий прийом. Сподіваємося на подальшу співпрацю! Далі буде…

Вадим Лихач,
професор кафедри технологій виробництва молока та м’яса
Анна Лихач,
професор кафедри біології тварин

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook