Випускниця Стрийського коледжу ЛНАУ Анастасія Садовська: «Здобути бакалавра зі спеціальності «Право» планую на юридичному факультеті НУБіП України»

7 лютого 2020 року
  • Доброго дня Анастасіє Андріївно! Розкажіть декілька слів про себе.

     – Вітаю. Рада зустрічі. Я навчаюся на останньому курсі Стрийського коледжу ЛНАУ за спеціальністю 081 «Право». У майбутньому планую отримати ступінь «Бакалавра» на юридичному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  • Анастасіє, чому Ви вирішили навчатися саме в НУБіП України?

     – НУБіП один з небагатьох закладів в України, який відповідає всім сучасним освітнім вимогам. Він відкриває широкі можливості для своїх випускників. В університеті є все необхідне для навчання та самореалізації.

  • Звідки ви дізналися про НУБіП, факультет, спеціальність?

     – У цьому році я закінчую коледж, тож заздалегідь почала пошук навчальних закладів, в яких можна продовжити навчання. Детальну інформацію про університет та факультет дізналася з сайту. Крім того, знайшла підтримку і у моїх знайомих, які навчаються у ньому.

  • Анастасіє, що Ви очікуєте від навчання в Університеті?

     – В НУБіП потужна навчальна та практична бази, які допоможуть зреалізувати себе як висококваліфікованого спеціаліста. Тому очікую не лише поглибити знання за обраним фахом, а й більше уваги приділити науковим пошукам.

  • Щиро вдячна Вам Анастасіє Андріївно за змістовну бесіду. Сподіваюся зустрітися з Вами восени в стінах університету під час навчання.

     – Дякую! Я також сподіваюсь на це. До зустрічі!

Розмовляла доцент кафедри теорії
та історії держави і права
Людмила Протосавіцька

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook