Відбулося чергове засідання профкому

23 січня 2020, 14:36

       22 січня відбулося чергове засідання профкому Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Ключовим питанням порядку денного було затвердження кошторису профкому на 2020 рік.
Як і в минулі роки, фінансові ресурси було запропоновано спрямувати на такі пріоритетні напрями діяльності профспілки як: грошову допомогу членам профспілки, які опинилися в складному матеріальному становищі; оздоровлення дітей членів профспілки в ДОЗ с.т «Чайка» Богуславського р-ну Київської області; подорожі вихідного дня визначними та пам’ятними місцями України; розвиток фізичної культури та спорту; підтримка творчих колективів та художньої самодіяльності; допомогу в організації відпочинку в СОТ «Академічний», тощо.
Поряд із цим, члени профкому виступили з пропозицією виділити частину коштів для «пілотного» проекту з фінансової допомоги при придбанні членами профспілки страхового полісу.
Незважаючи на те, що сума, яку може виділити профспілка на цей напрям діяльності є поки що незначна, але запропоноване починання може стати поштовхом до того, щоб члени профспілки приділяли більше уваги своєму здоров’ю.
Ще одним нововведенням при обговоренні кошторису була пропозиція запланувати кошти на привітання чоловіків, членів профспілки, до дня захисника України.
На порядку денному також розглядалися питання житлового забезпечення працівників Університету, зокрема була надана інформація про стан справ щодо надання дозвільної документації на розробку подетального плану території під забудову. Розглядалися також питання пошуку альтернативних шляхів вирішення цього питання.
Традиційними питаннями порядку денного був розгляд заяв на надання грошової допомоги членам профспілки, які потребують її у зв’язку з різними життєвими обставинами.
Профком також підтримав заяви шести осіб, які виявили бажання вступити до членів профспілки університету.
Олександр Андрощук
заступник голови профкому НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook