Студентка коледжу Вікторія Івасишин обирає НУБіП та освітню програму "Професійна освіта"

21 січня 2020 року

Студенти коледжів використовують можливості ступеневої освіти. Цього року кращі з них, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «Молодший спеціаліст», мають намір продовжити навчання на гуманітарних освітніх програмах університету. З деякими із них пропонуємо познайомитися ближче. Вікторія Івасишин, студентка-випускниця ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж», навчається на відділенні економіки та прикладної екології за спеціальністю «Економіка». Мріє мати вищу освіту, добре навчатися, а по завершенні отримати «подвійний диплом», один – НУБіП України, а інший – університету-партнера.

- Чому обрала саме цю освітню програму і саме НУБіП України?
Освітня програма «Професійна освіта» визначена пріоритетною Міністерством освіти і науки України. Така освіта гарантує глибоке та всебічне вивчення наукових основ і технології обраної ОП. Під час навчального процесу майбутній фахівець не лише отримує всі необхідні для подальшої успішної діяльності знання, але й бере учать у процесі формування спеціальних практичних умінь і навичок, які можуть йому знадобитися в обраній сфері. Крім того викладачі намагаються виховати у своїх студентів певні моральні та естетичні якості, які допоможуть фахівцеві успішно працювати в тій чи іншій галузі трудової діяльності. А чому саме НУБіП України? На мою думку, це найкращий університет України. Так-так, без перебільшення найкращий. VІ місце в рейтингу вишів «ТОП-200 Україна» не просто так. Це спільна праця, важка, щоденна усього колективу науковців, викладачів, студентів.

- Звідки дізналася про факультет/ ННІ?
Про гуманітарно-педагогічний факультет я довідалась від викладачів коледжу, більш детально дізналася з сайту НУБіП України, також відвідала День відкритих дверей, де все мені докладно розповіли.

- Чого очікуєш від навчання в університеті?
Очікую нових глибоких знань до тих, які вже отримала в коледжі, та розвитку своїх професійних здібностей. Ґрунтовної практичної підготовки. Можливості пройти стажування за кордоном. А також усього того яскравого, багатогранного, цікавого життя, яке може дати велике місто молодій людині мого віку. - Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання? Планую здобути омріяну освіту та влаштуватися на роботу за спеціальністю. - Які маєш уподобання окрім навчання? Чи маєш досягнення у спорті, мистецтві? Окрім навчання, люблю туризм, їздила на різноманітні змагання де здобувала призові місця.

Розмовляла Світлана Пилипишин,
директорка ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook