Збори трудового колективу факультету аграрного менеджменту: здобутки та завдання на 2020 рік

26 грудня 2019 року
ауд. 230 корп.10

   26 грудня 2019 року відбулися збори трудового колективу факультету аграрного менеджменту. Питаннями порядку денного були: звіт декана Анатолія Остапчука про підсумки діяльності факультету у 2019 році і формування подальших шляхів розвитку та відповідних завдань, рекомендація виборних кандидатур до складу Вченої ради університету та формування нового складу Вченої ради факультету.

   На зборах трудового колективу факультету від ректорату був присутній начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько.
 
   Декан факультету Анатолій Остапчук прозвітував про роботу колективу факультету у 2019 році та окреслив основні завдання факультету на 2020 рік в напрямку навчальної, наукової, міжнародної, виховної та інноваційної діяльності.
 
 
   У свої доповіді Анатолій Остапчук зазначив, що станом на 01.12.2019 р. контингент студентів становив 847 осіб. Кількість студентів, які  навчаються за індивідуальним графіком у 2019-2020 н.р. - 58. На належному рівні проводиться міжнародна діяльність на факультеті, 38 студентів навчаються в закордонних університетах, понад 70 студентів за звітний період приймали участь у навчально-виробничих практиках та виробничих стажуваннях за кордоном. У 2019-2020 н.р. на факультеті аграрного менеджменту навчається 24 студенти-іноземці. Традиційним є залучення закордонних професорів для читання лекцій та проведення занять для закордонних студентів програми Erasmus+. Анатолій Остапчук відзначив співробітництво з Поморською академією (м. Слупськ, Польща) та Університетом Foggia (Італія) на основі угод щодо формування спільних програм навчання для отримання студентами подвійних дипломів та за програмою Erasmus+, проходження міжнародної акредитації AgriMBA ІСА та інших визначних для факультету заходів з міжнародної діяльності. Протягом 2015-2019 рр. захищено 6 докторських та 14 кандидатських дисертацій. Проходять підготовку 19 аспірантів та 3 докторанти. Вагомою подією у житті факультету стало відкриття новітньої магістерської програми - Агрокебети.
   На факультеті активно працює Рада роботодавців. За звітний період здійснено залучення студентів та співробітників факультету до проведення конференцій, Днів Поля, які проходять на базі підприємств членів Ради роботодавців, організовано виїзні заняття на об’єкти виробництва, працевлаштувало випускників на підприємствах членів Ради роботодавців.
    У своєму звіті декана факультету відзначив результати адміністративно-господарської діяльності, а саме, у гуртожитку № 2 виконано капітальний ремонт власними силами, батьками та студентами гуртожитку у 32-х кімнатах. Після звіту про підсумки діяльності факультету у 2019 році Анатолій Остапчук висвітлив завдання та напрямки подальшого розвитку.
   Участь в обговоренні звіту взяли завідуючі кафедр, професори Лідія Шинкарук, Микола Талавиря, Надія Резнік, Руслан Буряк та доцент Олена Ковтун. Виступаючі прозвітували про результати діяльності кафедр, позитивно оцінили роботу колективу факультету, наголосили на необхідності посилення науково-дослідної та профорієнтаційної роботи, запропонували пріоритетні напрямки роботи факультету та шляхи покращення діяльності. 
 
 
 
     На зборах виступив начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько, звернувши увагу на ряд питань, що можуть покращити роботу факультету, а також на необхідності посилення роботи з відокремленими підрозділами НУБіП України та розширенням можливостей навчання.
   В результаті обговорення було прийнято проект рішення зборів трудового колективу і роботу колективу оцінено позитивно. Рішення прийнято одноголосно. Наступними питаннями порядку денного були обговорення та рекомендація виборних кандидатур  у вчену раду університету та внесення змін до складу Вченої ради факультету.
 
Лариса Карпенко, заступник декана факультету
аграрного менеджменту

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook