Київська школярка Вікторія Косянчук: мрію опановувати фах юриста в НУБіП

22 грудня 2019 року
    У кожного майбутнього абітурієнта свій шлях до вишу. І дедалі більше обирають спеціальності НУБіП України. Як випускниця київської спеціалізованої школи № 269 з поглибленим вивченням французької мови Вікторія Косянчук, яка мріє навчатися на юридичному факультеті. Чим обумовлений її вибір, читайте далі.

 — Звідки дізналася про НУБіП України?
     – Після закінчення 10-го класу, почала цікавитись вищими навчальними закладами. За порадою батьків зайшла на офіційний сайт НУБіП і знайшла там багато цікавої інформації. А після відвідування Дня відкритих дверей, остаточно зрозуміла – це мій університет. Переконалася: тут піклуються про студентів і дбають про їхній всебічний розвиток поза навчанням. Крім того, викладачі сучасні та фахівці високого рівня.

 — Яку спеціальність обрала і чому?
     – Юриста. Хоч ця спеціальність і досить поширена в сучасному світі, знання законів – все ж вважаю обов'язковим для кожного. А ще – це престижна робота з високим ступенем відповідальності. І юридичні послуги ніколи не втратять актуальності, адже життя людини тісно пов'язане з правом.

 — Чого очікуєш від навчання в університеті?
     – Незабутніх студентських років і нових друзів! Переконана: комфортне та якісне навчання формує подальший життєвий шлях та впливає на якість мого життя в перспективі.

 — Які плани на майбутнє?
     – Звичайно, в житті не все можна продумати. Той же юрист може бути адвокатом, який захищає права звинувачених і прокурором, який ці звинувачення висуває, або ж суддею – чиє справедливе слово вирішує все. Можна і розпочати свою справу – бізнес із надання юридичних послуг. Кожен, рано чи пізно, повинен знайти своє покликання і місце в суспільстві. Сподіваюся, саме професія юриста буде мені опорою в майбутньому.

 — Чим захоплюєшся?
     – Люблю читати, співати, але головне захоплення – це, безумовно, фотографія.

Розмовляла Олена Попова,
старший викладач кафедри теорії та історії держави і права

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook