Заслужені дипломи вручено випускникам економічного факультету

20 грудня 2019 року
     19 грудня 2019 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам – магістрам. Дипломи вручили 183 випускникам – магістрам економічного факультету. Зокрема, за спеціальністю «Економіка підприємства» 21 випускника; «Прикладна економіка» – 12 випускників; «Фінанси, банківська справа» – 50 випускників, «Обліку і оподаткування» – 66 випускників, «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – 34 випускників. 38 випускників економічного факультету отримали дипломи з відзнакою.

     Для випускників цей день, свято вручення дипломів, назавжди залишиться найкращим спогадом про студентські роки у їхніх серцях. Випускників прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі та поважні гості.

  

     Розпочав свято з зі зверненням до випускників декан факультету Анатолій Дмитрович Діброва, який привітав з отриманням фахової освіти, побажав магістрам успіхів у майбутній роботі, високопрофесійного зростання та нових досягнень та вручив подяки найактивнішим студентам.

     З вітальними словами до них звернулися ректор університету, доктор педагогічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук Станіслав Миколайович Ніколаєнко, декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Дмитрович Діброва, доктор економічних наук, професор, академік НААН Жук Валерій Миколайович.

 

     З вітальним словом до випускників, професорів, викладачів, батьків – всіх, хто своєю працею сприяв поповненню виробництва висококваліфікованими фахівцями – економістами, бухгалтерами та фінансистами, звернувся ректор і побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.
     Свої вітання випускникам висловили д.е.н., професор, завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Микола Максимович Ільчук, д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки праці та соціального розвитку Олександр Юхимович Єрмаков, д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансів Надія Миколаївна Давиденко та д.е.н., професор, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Інна Дмитрівна Лазаришина.

  

  

  

  

  

     Вже з таким рідним, теплим словом до випускників звернулася Рябенко Леся Михайлівна – куратор однієї із груп магістрів, яка побажала їм здійснення усіх мрій та втілення усіх задумів.
     Найталановитіші студенти факультету, випускники Світлана Гараган та Валентин Жуль, а також від студентської організації Аліна Васюченко привітали своїх колег випускників зі святом і подарували їм милозвучні пісенні композиції.

     Від студентського колективу випускниця Юлія Черкаська подякували університету, особливо адміністрації економічного факультету, викладачам, батькам і всім, хто доклав руку в підготовку сьогоднішніх магістрів.
     І ось настав той час для якого всі зібрались, отримати дипломи магістра, зачитали накази «Про завершення навчання» заступники декана Віталій Нагорний та Леся Воляк, а почесна місія вручення дипломів дісталась Анатолію Дмитровичу Діброві.

     Отож, найкращі випускники одного з найкращих факультетів найкращого університету України – щасти вам!

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook