Колектив Ніжинського агротехнічного коледжу схвалив звіт директора Олени Литовченко

19 грудня 2019 року
     18 грудня 2019 року відбулася конференція трудового колективу Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний коледж».

     На конференції були присутні педагогічні працівники, студенти та співробітники коледжу.

     Директор коледжу Олена Литовченко представила учасникам зборів звіт «Про результати діяльності ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» у 2019 році та завдання колективу на 2020 рік». У рамках реалізації Програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива – 2020» у Ніжинському агротехнічному коледжі, Стратегічного плану розвитку коледжу на 2016-2020 р.р. та плану діяльності навчального закладу на 2019 рік серед основних досягнень діяльності закладу визначено:

  • успішно проведена вступна кампанія, за результатами прийому 2019 року збільшено контингент студентів денної форми на 10%;
  • успішно проведено акредитацію спеціальності «Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в АПК»; освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування»;
  • здійснено ліцензування у сфері фахової передвищої освіти зі спеціальностей «Агроінженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»;
  • реалізовується ступенева система підготовки фахівців;
  • відбулося нарощування кадрового потенціалу (збільшилася кількість штатних працівників з науковими ступенями, викладачів з педагогічними званнями та вищими кваліфікаційними категоріями);
  • здійснюється співпраця з Міжнародними організаціями щодо стажування викладачів та студентів за кордоном та роботодавцями щодо організації більш ефективного практичного навчання в коледжі задля створення нових баз практик та місць працевлаштування, підвищення кваліфікації викладачів;
  • проводиться виховна робота, є вагомі здобутки у спортивній діяльності;
  • викладачі коледжу пройшли курс навчання Мережевої академії Cisco від НУБіП України;
  • педагогічні працівники коледжу є учасниками міжнародних та всеукраїнських конференцій, тренінгів, семінарів та майстер-класів, конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників технікумів і коледжів «Педагогічний Оскар ДУ «НМЦ вищої та фахової перед вищої освіти», засідань всеукраїнських та обласних методичних об'єднань педагогічних працівників коледжів, технікумів.

     Одним із найважливіших здобутків 2019 року є покращення матеріально-технічної бази закладу: здійснюються капітальні та поточні ремонти навчальних аудиторій та загальних приміщень, оновлюється комп’ютерна техніка (придбано 15 комп’ютерів, 2 мультимедійних проектори, принтери), облаштування тротуарною плиткою доріжок, робочих місць для проведення лабораторних та практичних занять, встановлено систему відеонагляду в навчальному корпусі та гуртожитку та інші роботи.
     Для покращення соціально-побутових умов проживання студентів у гуртожитку коледжу встановлено 17 вікон в кімнатах для проживання; зроблено капітальний ремонт кімнати для гігієни та кухні 3 поверху; здійснено поточні ремонти коридорів, сходинкових клітин; частково оновлено меблі в кімнатах; здійснено ремонт системи водопостачання.

     В обговоренні звіту директора взяли участь Наталія Шевченко, заступник директора з виховної роботи, Олександр Ландик, завідувач відділення технічно-енергетичних систем та засобів автоматизації, Микола Новіков, голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, Михайло Мороз, голова студентської ради коледжу. Виступаючі акцентували увагу на удосконаленні забезпечення якості освітнього процесу, підготовки студентів до участі в олімпіадах, конкурсах, складання ЗНО; продовженні пошуку нових форм профорієнтаційної роботи; продовженні співпраці з представниками бізнесу; розширенні зв’язків із закордонними закладами освіти та установами; щорічному оновленні матеріально-технічного забезпечення освітнього процесу; активізації наукової роботи; покращенні якості та рівня володіння іноземною мовою як студентів, так і викладацького складу; продовженні реалізації програми з енергозбереження.

     На завершення директор привітала усіх присутніх з успішним завершенням року, високо оцінила діяльність колективу, зауважила, що в колективі панує гарний моральний і психологічний клімат, що сприяє партнерським відносинам між студентами та співробітниками коледжу. Також подякувала керівництву університету за постійну увагу, підтримку та відстоювання інтересів колективів коледжів.

     Наступним питанням порядку денного було схвалення Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» на 2020-2024 р.р.
     У підсумку учасники конференції затвердили звіт директора Олени Литовченко, схвалили роботу колективу за 2019 рік та внесли зміни до Колективного договору.

Тетяна Шеїн,
заступник директора з навчально-виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook