У спортивному комплексі НУБіП України відбудуться змагання національного рівня з волейболу

18 грудня 2019 року
     21 та 22 грудня у спортивному комплексі НУБіП України відбудуться змагання Чемпіонату України з волейболу сезону 2019/2020 років серед жіночих команд вищої ліги.

     Минулого року викладач кафедри фізичного виховання тренер жіночої збірної НУБіП України з волейболу Ксенія Миколаївна Мазур виступала у складі київської команди ВК «Легенда», яка стала переможцем Чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд першої ліги, що автоматично забезпечило участь цього сезону у вищій лізі. На церемонії нагородження чемпіонок та призерок фінальної частини змагань жіночої першої ліги Ксенія Мазур отримала нагороду MVP «Фіналу чотирьох».

     Цього року команда ВК «Легенда-Wnet» зіграла вже два тури чемпіонату, а на вихідних планує зіграти 3-й. Попередньо ще лишиться 2 тури і по результатах 5-ти будуть визначені 4-ри найкращі команди, які потраплять у наступний етап змагань – Фінал чотирьох, де і буде визначено переможця Чемпіонату України вищої ліги.

     Команда ВК «Легенда-Wnet» має всі шанси потрапити до фінальної частини змагань. У суботу о 17:00 вона зіграє з командою «Харків`янка-ХНПУ», а в неділю о 14:00 – зі збірною Харківської області-К3 «ХПКСП» ХОР.

     Запрошуємо всіх бажаючих насолодитися грою справжніх майстринь волейболу та підтримати викладача кафедри фізичного виховання майстра спорту України з волейболу Ксенію Мазур 21 грудня о 17:00 та 22 грудня о 14:00 до ігрової зали спортивного комплексу НУБіП України.

 

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook