Тарасенка Ростислава Олександровича переобрано на новий термін

11 грудня 2019, 20:06

11 грудня 2019 року пройшла 27-ма звітно-виборна профспілкова конференція первинної профспілкової організації НУБіП України, на яку зареєструвалося 211 делегатів. На конференції був присутній голова обласного комітету профспілки працівників АПК Василь Хвостіков. 

 

Конференцію розпочав голова профкому Тарасенко  Ростислав Олександрович представивши делегатам свій звіт за 2015 – 2019 роки. В своїй доповіді, основний акцент він зробив на завданнях які стоять перед профспілкою, а саме: забезпечення гідних умов праці. Свою увагу він також звернув на глибокі зміни, що відбуваються у суспільстві і торкнулися профспілок. Так, наприклад, на законодавчому рівні пропонується скорочення терміну оплачуваної відпустки.

 Серед болючих питань, які виокремив голова профкому, соціальні – забезпечення працівників житлом: його потребують майже півтисячі в основному молодих спеціалістів. Для вирішення проблеми заплановано будівництво житлових будинків в Новосілках і Чабанах.

Голова ревізійної комісії Галина Германчук доповіла, що за звітний період у фінансовій сфері діяльності профкому порушень не виявлено. Вона навела аналіз дотримання кошторису та відмітила зростання надходжень, яке стало можливим завдяки росту заробітної плати співробітників університету.
Участь у обговоренні взяли проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, завідувачка кафедри філософії Інна Савицька, старший викладач кафедри конструювання машин і обладнання Анастасія Ляшко, доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Юрій Жук, професор кафедри радіології та радіоекології Ігор Гудков, завідувач оздоровчого центру В’ячеслав Крупка.
 
 
Голова обласного комітету профспілки працівників АПК Василь Хвостіков відзначив: що профспілка НУБіП України є найпотужнішою первинною профспілковою організацією нашої структури.
В обговоренні, ректор університету Станіслав Ніколаєнко відзначив: співпраця з профспілковою організацією – головна умова для гарної роботи, бо адміністрація має знати, чим живе колектив.
 
На завершення конференції, делегати оцінили роботу голови профспілкового комітету задовільно та переобрали Ростислава Тарасенка на новий термін, а також обрали новий склад профкому і ревізійної комісії.
На звітно-виборній конференції було також обрано делегатів на VІІІ обласну конференцію профспілки працівників АПК та делеговано представника до складу обласного комітету профспілки працівників АПК.
 
Руслан Любар
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook