Міжнародний молодіжний науковий форум «Litteris et Artibus»

21 листопада 2019, 13:40
Національний університет «Львівська політехніка»

21-23 листопада старший викладач кафедри радіобіології та радіоекології В. Іллєнко та магістр Б. Сіненко прийняли участь в роботі 9-го Міжнародного молодіжного наукового форуму «Litteris et Artibus», проведеного Національним університетом «Львівська політехніка».

Офіційне відкриття заходу відбулося 21 листопада. Учасників наукової події привітали організатор і модератор Форуму, голова Ради молодих вчених Львівської політехніки Олександр Березко та проректор з наукової роботи Іван Демидов.
У пленарному засіданні взяли участь завідувачка науково-дослідної лабораторії Інституту досліджень Samsung Ольга Радивоненко (Київ, Україна), лінгвіст та експерт з відкритих наук Ґарет О’Нілл (Амстердам, Нідерланди), керівник відкритої та відтворюваної дослідницької групи Технічного університету Граца, старший науковий співробітник Центру знань Тоні Росс-Геллауер (Грац, Австрія), професор Чернівецького національного університету, засновник соціальної мережі «Українські вчені у всьому світі» Юрій Халавка (Чернівці, Україна).
Тематика роботи Форуму – розмаїта:
·         інформатика й інженерія;
·         геодезія, архітектура та будівництво;
·         електроенергетика та системи управління;
·         гуманітарні та соціальні науки;
·         економіка й управління;
·         машинобудування, матеріалознавство, транспорт;
·         хімія та хімічні технології;
·         право й психологія;
·         біотехнологія, екологія та сталий розвиток.
У рамках заходу було зроблено наукову доповідь в секції «Біотехнологія, екологія та сталий розвиток» на тему: «Particularities of pea (Pisum sativum L.) growth on MR-2.2 Martian regolith simulation under low doses of ionizing radiation» та прийнято участь у воркшопі «Training the trainers on Open Science», на якому детально розкрили можливості відкритого доступу до наукових публікацій та захист авторських прав у даному випадку.
З матеріалами опублікованими за результатами роботи Форуму можна ознайомитися за посиланням:
https://openreviewhub.org/lea
Старший викладач
В.В. Іллєнко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook