Нові ідеї та рішення у магістерських роботах технологів деревообробки

12 грудня 2019 року
  12 грудня на кафедрі технологій та дизайну виробів з деревини відбувся захист магістерських робіт освітньої програми «Деревообробні та меблеві технології» очної форми навчання.

  Державна екзаменаційна комісія під головуванням професора кафедри технології та дизайну виробів з деревини,  доктора технічних наук, проф. Цапка Юрія Володимировича заслухала 7 наукових доповідей магістрів.

   Ярослав Вовчок першим ознайомив членів екзаменаційної комісії з науковими розробками щодо можливості підвищення біостійкості деревини, Станіслав Кармелицький обґрунтував можливості модернізації кухонних стільниці, а Віктор Ломага навів результати з модернізації технології оздоблення сходів у житлових приміщеннях.

  Володимир Нагорнюк та Іван Онук поділилися результатами свої наукових розробок щодо вогнезахисту деревини та виготовленню клеєних щитів з низькотоварної деревини.

   Найбільшу увагу привернула доповідь Інни Середи, яка під керівництвом проф. Олени Пінчевської дослідила можливості використання термомодифікофаної сосни деревини у виготовленні садових меблів. Наостанок Віталій Чудовець торкнувся теми автоматизації фанерного виробництва.

     Члени екзаменаційної комісії завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська та доцент кафедри таксації лісу та лісового менеджменту Алла Оборська відмітили високий професійний рівень підготовки магістерських робіт і побажали не зупинятися на досягненому на науковій ниві!

Вітаємо!

Юрій Лакида,
доцент кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook