На факультеті ветеринарної медицини розпочали роботу екзаменаційні комісії по заслуховуванню випускних магістерських робіт

10 грудня 2019 року
     9 грудня 2019 року на факультеті ветеринарної медицини розпочали роботу екзаменаційні комісії по заслуховуванню випускних магістерських робіт студентами спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» денної форми навчання.

     До захисту було допущено 125 студентів спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 22 студенти спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», які успішно виконали навчальний план підготовки магістра на факультеті ветеринарної медицини та підготували випускну магістерську роботу. На факультеті ветеринарної медицини згідно наказу ректора №963 від 3 жовтня 2019 року сформовано дві екзаменаційні комісії – заразної та незаразної патологій – за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» та одна екзаменаційна комісія за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

     Головою комісії з питань заразної патології тварин призначено професора Наталю Сороку. Головою другої екзаменаційної комісії, яка займається розглядом магістерських робіт, що розкривають питання незаразної патології тварин, було призначено професора Миколу Малюка, а головою третьої комісії зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» було призначено професора Ларису Шевченко.
     Роботу комісій з вітальним словом відкрив декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, побажавши студентам успіхів та гарних захистів, а комісіям – плідної роботи.

     Захист магістерських робіт відбувався в дискусійній формі, під час якої обговорюються актуальні питання в сфері ветеринарної медицини відповідно до проведених магістрами власних досліджень. В обговоренні представлених результатів досліджень брали участь усі присутні, в тому числі і запрошені представники роботодавців.

     Перший день захисту студентами магістерських робіт залишив позитивне враження у членів екзаменаційних комісій, які відзначили, що представлені на захист роботи виконані на досить високому науковому рівні, мають науково-практичну цінність та значимість, окремі роботи містять елементи наукової новизни. Магістри впевнено відповідали на поставлені запитання та довели ефективність своїх результатів досліджень та висновків.
     Комісії продовжать свою роботу до 13 грудня.

Володимир Мельник,

заступник декана факультету ветеринарної медицини з магістерської підготовки

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook