Посилення протипожежної безпеки, зимова екзаменаційна сесія та випуски магістрів – у фокусі ректорату

9 грудня 2019 року
   9 грудня 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Очільник університету акцентував увагу на негайних заходах щодо посилення протипожежної безпеки на всіх об’єктах у зв’язку з трагічними подіями в одеському коледжі. Ще минулого тижня виданий відповідний наказ і всі керівники структурних підрозділів повинні здійснити всі необхідні дії та прозвітувати. Окрім цього у нашому виші розпочалася зимова екзаменаційна сесія та захисти магістерських робіт, перші дипломи магістри заочної форми навчання отримають вже цієї п’ятниці. У відокремлених підрозділах проходять конференції трудових колективів, де їхні керівники звітують про діяльність у 2019 році.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на підсумках наради з планування, яка проходила на базі механіко-технологічного факультету. Така практика яскраво демонструє зусилля колективів кафедр над поліпшенням якості освіти, зміцненню матеріально-технічної бази, проведення наукових досліджень, а разом з тим виокремлює тих, хто не відчуває духу часу і пасе задніх. Цього тижня Міністерство освіти і науки проводить нараду щодо умов прийому студентів у 2020 році, в якій НУБіП також братиме участь.

     Учений секретар Оксана Барановська вкотре закликала керівників підрозділів подати перелік документів, які будуть здаватися до університетського архіву. Також триває формування звіту ректора про діяльність університету в 2019 році.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко проінформував про хід ремонтних робіт у приміщенні студентського арт-простору та підготовку благодійної вечері.
     Голова профспілки працівників Ростислав Тарасенко зупинився на проведенні 11 грудня звітно-виборчої профспілкової конференції.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про початок прийому кімнат у магістрів, які завершили навчання.
     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко проінформував про збір інформації для формування графіку відпусток.

     Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про організацію наукової виставки для бізнесу і роботодавців 23-24 грудня на базі НУБіП.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на аналізі фінансової ситуації, ревізії міжнародних договорів та подачі грантових заявок на програми академічних обмінів.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко традиційно зупинився на ремонтних роботах. Розпочинаються роботи на першому поверсі гуртожитку №1, де буде замінена електромережа та фурнітура, зроблений ремонт в кімнатах. Тривають роботи в студентському арт-просторі, музеї історії, видавничому центрі, заливається бетонний фундамент у майбутньому спортивному корпусі.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на заходах з протипожежної безпеки та експертизі наукових проектів.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ігорю Ібатулліну та Валерію Іщенку спільно з профспілками здійснити всі необхідні заходи щодо протипожежної безпеки, включаючи проведення навчання для відповідальних осіб і поліпшення матеріально-технічного забезпечення. Сергію Кваші – контролювати перебіг екзаменаційної сесії, відвідати конференції трудових колективів відокремлених підрозділів, надати план реконструкції кафедри тракторів та автомобілів, осучаснити зміст освіти. Ігорю Ібатулліну – забезпечити організацію виїзного засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування Верховної Ради України 12 грудня, внести на розгляд план навчання членів ректорату в січні 2020 року, підготувати нараду з планування на базі факультету конструювання і дизайну. Валерію Іщенку – розробити проект плану ремонтних робіт на 2020 рік.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

 

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook