Підсумки роботи секції «Облік, контроль та оподаткування в активізації діяльності суб’єктів господарювання» науково-практичної конференції економічного факультету

28 листопада 2019 року

 Пленарне засідання конференції «Розвиток аграрного сектору економіки України в умовах глобалізації» 27 листопада  2019 року з привітанням відкрили  декан економічного факультету д.е.н., професор Анатолій Діброва, завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Євгенія Калюга.

В конференції прийняли участь студенти з першого по  четвертий курси спеціальності «Облік і оподаткування». Учасником заходу стали запрошені гості: Тюпіна Анастасія − менеджер зі зв’язків з громадськістю видавництва «Все про бухгалтерський облік».

 

       Конференція носила дискусійний характер. Розпочала наукову дискусію завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н. професор Євгенія Калюга щодо питань обліку, контролю та оподаткування діяльності суб’єктів господарювання, проблем та напрямів їх удосконалення в обліку. Продовжили дискусію, д.е.н., професор Любов Гуцаленко, к.е.н., доценти Володимир Литвиненко, Тамара Гуренко, Катерина Шевчук щодо питань розвитку системи облікового забезпечення управління діяльністю економічних суб’єктів й призначення сучасних інформаційних технологій в розвитку обліку, оподаткуванні, контролю і аналізу.

 

 

     Студенти під час конференції представили результати наукових досліджень та окреслили перспективи розвитку обліку, контролю та системи оподаткування в Україні та за кордоном.

     За актуальність тематики та змістовність доповіді молоді науковці були відзначені почесними грамотами за:

І місце – Оксана Федонюк, студентка 3 курсу 2 групи;

ІІ місце – Ірина Митюк, студентка 2 курсу скороченого терміну 9 групи, Наталія Коберник, студентка 3 курсу скороченого терміну 6 групи;

ІІІ місце – Ганна Умерова, аспірантка кафедри обліку та оподаткування, Анна Біленька, студентка 2 курсу скороченого терміну 9 групи, Юлія Дуда, студентка 3 курсу 2 групи.

     Учасники отримали сертифікати від Декана економічного факультету, д.е.н., професора Діброви А.Д. та подарунки від газети «Все про бухгалтерський облік».

 

       Загалом, конференція пройшла на високому організаційному та науковому рівні, у формі дискусій, з полемікою та великою зацікавленістю студентської молоді.

     Всім її учасникам бажаємо невичерпного натхнення у науковому пошуку, нових креативних ідей та їх успішного втілення у реальність!

 

 Тамара Гуренко, доцент кафедри

обліку та оподаткування

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook